PERSOONLIJK ADVIES

Back to school met De PennenBoer!

Bij De PennenBoer vindt u een uitgebreid assortiment back to school producten om te bedrukken: van potloden en pennen tot notitieboekjes en rugzakken. De back to school producten zijn uiteraard zeer populair aan het einde van de zomer, als het nieuwe schooljaar start. Maar ook gedurende de rest van het jaar zijn deze producten te bestellen, ze komen immers altijd goed van pas.

Back to school producten bedrukken

Het bedrukken van de back to school producten heeft een dubbele functie: u geeft de ontvanger een persoonlijk cadeau doordat u de moeite heeft genomen het product te bedrukken. Bovendien zullen de ontvanger en mensen in zijn of haar omgeving bij het zien van de back to school producten telkens aan uw bedrijf of school denken. Geweldige reclame!

Back to school producten | assortiment

In de webshop van De PennenBoer vindt u duizenden producten, waaronder talloze back to school producten. Denk daarbij niet alleen aan de al genoemde potloden, pennen, notitieboekjes en rugzakken. Maar bijvoorbeeld ook aan sleutelhangers, drinkflessen, stressballen en bureau-accessoires. Of geef een tas cadeau, zoals katoenen tassen, sporttassen of schoudertassen. En wat dacht u van een exclusiever back to school geschenk, zoals een powerbank, draadloze oplader of rekenmachine?

Back to school producten | personaliseren

U kunt de back to school producten personaliseren door deze te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Maar u kunt ook kiezen voor de naam van een evenement, een slogan of een afbeelding. De keus is aan u! Vraag een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan, dan ziet u alvast hoe het product er met de bedrukking uit komt te zien. Dit digitale voorstel vraagt u aan via de website, op de pagina van uw favoriete back to school product, of via de mail.

Contact over back to school producten

Heeft u vragen over het bestellen of laten bedrukken van back to school of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk hier alle contactgegevens.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.