Wilt u een warm gebaar maken naar uw (toekomstige) klanten en/of werknemers? Wellicht zijn bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals een optie voor u, deze artikelen zijn echte favorieten als relatiegeschenk in deze tijd van het jaar. Het wordt steeds kouder buiten en er komen nog een paar koude maanden aan. De ideale tijd om bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals te vergeven. Ze zijn er in diverse kwaliteiten en prijsklassen, dus voor elk bedrijf en voor elk budget hebben wij mooie opties in onze webshop.

Bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals

Op onze site vindt u tientallen mutsen, handschoenen en sjaals die u kunt laten bedrukken. Sommige bedrijven bestellen ze onbedrukt, dat is uiteraard ook een optie. Maar wilt u samen met het weggeven van deze relatiegeschenken ook blijvende reclame maken voor uw bedrijf? Kies dan voor bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals. Niet alleen de ontvanger zal uw bedrijfsnaam of logo bij elk gebruik zien, maar ook de mensen in zijn of haar omgeving of op straat en in het openbaar vervoer. Deze geschenken kunt u dan ook prima gebruiken in een marketingcampagne.

Pakket met andere winterartikelen

Bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals zijn ideale artikelen om te verwerken in een winterpakket. Wat dacht u ervan om zete combineren met bijvoorbeeld ijskrabbers of paraplu’s? Ook deze kunt u laten voorzien van een bedrukking naar keuze. Daarnaast kunt u warme producten voor in huis toevoegen aan een winterpakket, zoals fleecedekens.

Bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals bestellen

Onze webshop De PennenBoer is heel gebruiksvriendelijk. U kunt eenvoudig online bestellen, waarbij u uw eigen wensen kunt aangeven. Wilt u bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals? Dan kunt u een logo of andere afbeelding uploaden, of een bedrijfsnaam of andere tekst. Bij teksten kunt u het gewenste lettertype aangeven en u kunt uw eigen PMS-kleuren selecteren. Weet u niet welke PMS-code bij uw kleur hoort? Geef het gerust aan, dan zoeken wij de dichtstbijzijnde PMS-kleur voor u op. U kunt al uw vragen stellen in onze chat op de website of neem contact op via de gegevens op onze contactpagina.