PERSOONLIJK ADVIES

De beste eco geschenken

De beste eco geschenken

Het milieu en de duurzaamheid van onze aarde wordt steeds belangrijker voor veel mensen. Ook bedrijven gaan hier steeds meer op in spelen en u kunt met uw bedrijf ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. Met eco geschenken kunt u al veel betekenen voor het milieu en ook straalt u op deze manier duurzaamheid van uw bedrijf uit. Relatiegeschenken worden veel weggegeven aan klanten en relaties, deze zullen zeker blij zijn met het feit dat u als bedrijf denkt aan het milieu. U kunt de eco geschenken ook toepassen als promotiemiddel om zo de naamsbekendheid te vergroten of deze te gebruiken ter reclame voor een nieuw product of dienst. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van eco geschenken en u kunt hier een grote doelgroep mee bereiken.

Top 3 eco geschenken van Suprème

U kunt eco geschenken gebruiken voor verschillende gelegenheden, dit kan zijn al promotieartikel die u weggeeft op een beurs of evenement. Ook zijn eco geschenken perfect als relatiegeschenk om zo uw waardering te tonen aan klanten en relaties of uw medewerkers een hart onder de riem te steken. Omdat het milieu steeds belangrijker wordt, hebben we bij Suprème een top 3 gemaakt van de beste eco geschenken die u kunt gebruiken voor diverse gelegenheden en waarmee u een grote doelgroep kan bereiken.

Bamboe bekers

Een duurzaam relatiegeschenk wat het altijd goed doet is een bamboe beker. Deze eco bamboe bekers zijn ideaal voor onderweg om zo koffie of thee mee te nemen. De bamboe bekers houden het drinken extra warm en zijn zo perfect voor in de auto of tijdens een ritje in de trein. Bamboe is een duurzame grondstof die uitstekend is voor eco geschenken, daarnaast ziet het er ook nog eens erg mooi uit.

Eco pennen

Pennen blijven tot op de dag van vandaag erg populaire geschenken en promotieartikelen. Een pen wordt altijd nog gebruikt en een bedrukte pen is dan ook perfect om weg te geven. Wilt u met uw bedrijf meer denken aan het milieu, kies dan voor eco pennen. Deze eco pennen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals bamboe, kurk, tarwestro en hout.

Eco tassen

Plastic is een grote boosdoener voor het milieu, een eco tas is dan ook een perfect duurzaam geschenk om weg te geven aan klanten en relaties. Naast dat de eco tassen gemaakt zijn van duurzame materialen, worden deze ook in plaats van de plastic tassen gebruikt. Op deze manier draagt u met uw bedrijf extra bij aan het milieu en wordt het gebruik van plastic tassen aanzienlijk verminderd. Het grote voordeel van eco tassen is dat deze ook nog eens voor allerlei gelegenheden kunnen worden gebruikt, bij boodschappen, een dagje strand of naar het werk.

Eco geschenken laten bedrukken

Om ook echt wat te halen uit de eco geschenken is het van belang dat u deze laat bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Zo weet de ontvanger direct van wie het geschenk komt en wordt hij of zij iedere keer weer aan uw bedrijf herinnerd. Als u de eco geschenken als promotieartikel gaat toepassen is een bedrukking helemaal belangrijk. De geschenken komen op verschillende plekken en zo worden er veel mensen in contact gebracht met uw bedrijfsnaam. Op deze manier kunt u met bedrukte eco geschenken de naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk verhogen.

Voor meer informatie over eco geschenken en het laten bedrukken ervan, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u verder en denken graag met u mee over een beter milieu!     

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.