PERSOONLIJK ADVIES

De perfecte lente relatiegeschenken!

De lente staat weer voor de deur. Dit betekent dat het lekkere weer opkomst is. Hierdoor gaan we weer meer naar buiten toe. Denk bijvoorbeeld aan picknicken, barbecueën, naar het strand en nog veel meer. Hier kunt u als bedrijf ook ideaal op inspelen. Door middel van onderstaande lente relatiegeschenken biedt u uw relaties dé ideale lente geschenken die ze goed kunnen gebruiken. Hierdoor worden uw relaties niet alleen blij van het lekkere weer, maar krijgen ze ook een functioneel geschenk van uw bedrijf. Bekijk de verschillende lente relatiegeschenken hieronder.

#1 Koeltassen

Doordat het lekker weer wordt gaan we meer naar buiten toe. We gaan lekker een stuk fietsen, naar het strand of een lekkere picknick in de buitenlucht. Wanneer uw relaties dit gaan doen kunnen ze een koeltas zeker gebruiken! Door middel van de koeltas is het mogelijk om verschillende producten koel te bewaren en mee te nemen tijdens het dagje weg. Een ideaal geschenk om te laten bedrukken. Want wanneer de koeltas gebruikt wordt is de kans groot dat andere mensen de tas ook zien. Staat uw bedrijfsnaam of logo op de koeltas? Dan is het mogelijk dat u op deze manier veel mensen kan bereiken. Dit vergroot uw naamsbekendheid en de herkenbaarheid van uw bedrijf!

#2 Zonnebrillen

Aangezien de zon steeds meer gaat schijnen, is het uitdelen van een zonnebril ook erg handig. De zonnebril kan op verschillende momenten gebruikt worden. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, het autorijden of op het strand. Wederom is dit een functioneel relatiegeschenk dat ideaal is om uit te delen in de lente. Wordt de zonnebril opgezet? Dan zal uw relatie direct denken aan uw bedrijf. Daarnaast is dit ook goed in te zetten als promotieartikel. Aangezien het hier om een kleiner en goedkoper product gaat. Hierdoor kunt u deze in grotere oplage laten bedrukken en uitdelen op bijvoorbeeld een beurs of evenement.

#3 Slippers

Een ander veel gebruikt geschenk in de lente en zomer is de slipper. Bij mooi weer gaan de schoenen uit en worden vaker slippers gedragen. Hierdoor is het ook een gewild promotieartikel of relatiegeschenk in de lente. Daarnaast is het een lente geschenk dat uw relaties goed kunnen gebruiken. Daarnaast heeft u veel keuze bij het bedrukken van slippers. Dit kan op de band van de slipper of op de zool. Verder kunt u ook een mooie print laten drukken of uw huisstijl kleuren gebruiken. Veel keuze bij dit geweldig lente geschenk!

#4 Caps

Wanneer het warmer wordt  ziet u ook steeds meer mensen caps of petten dragen. Hier kunt u als bedrijf ook op inspelen. Want bedrukte caps van topkwaliteit worden altijd goed ontvangen door uw relaties. Daarnaast is de cap goed te zien door andere mensen wanneer het gedragen wordt. Binnen ons assortiment heeft u veel keuze uit diverse caps en petten. Laat dit lente geschenk bedrukken met u bedrijfsnaam of logo en deel het geschenk uit aan uw relaties.

Lente geschenken bestellen en bedrukken bij De Pennenboer!

Het assortiment van De Pennenboer is nog veel breder dan de genoemde producten. Bekijk onze website voor veel meer lente & zomer geschenken. Zijn de genoemde lente geschenken niet iets voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje binnen ons assortiment. Doordat het een breed en divers assortiment is, zit er voor iedereen wel een geschikt lente relatiegeschenk tussen. Heeft u vragen en of opmerkingen over het bedrukken van relatiegeschenken of promotieartikelen? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10