PERSOONLIJK ADVIES

Een fleecedeken als relatiegeschenk

Een relatiegeschenk kunt u uit waardering geven aan uw medewerkers, ook zijn deze geschikt voor uw relaties en klanten. Tevens zijn deze geschenken te gebruiken om zo uw bedrijf te promoten. Er is erg veel keuze uit verschillende soorten relatiegeschenken en promotieartikelen. Het kiezen van een geschikt geschenk dat past bij uw bedrijf en uw doelgroep kan soms best lastig zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de tijd dat u deze geschenken weg wilt geven, in de zomer of winter. Veel geschenken zijn namelijk seizoensgerelateerd en het is jammer als een zomergeschenk in de winter wordt gegeven. Als het dan uiteindelijk zomer is zijn veel mensen het geschenk alweer vergeten en wordt er geen gebruik van gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om een relatiegeschenk te laten bedrukken die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. Een fleecedeken is zo’n geschenk dat het hele jaar door gebruikt kan worden.

Een geschenk voor zowel de zomer- als wintermaanden

U zult misschien denken dat een fleecedeken een echt winters geschenk is, maar dat is zeker niet zo. Een fleecedeken is heerlijk voor in de wintermaanden om lekker onder weg te kruipen op de bank. Echter kan een fleecedeken ook worden gebruikt in de zomer. Zo kan een fleecedeken worden gebruikt als picknickkleed of als kleed voor in het park. Daarnaast is een fleecedeken heerlijk voor in de zomeravonden, als het nog lekker is om buiten te zitten, maar misschien net iets aan de frisse kant is. Een fleecedeken is dus van vele markten thuis en kan het hele jaar door worden gebruikt als promotieartikel of relatiegeschenk. Voor horecagelegenheden zijn fleecedekens ook erg geschikt. Deze kunnen dan op het terras worden gebruikt, de gasten kunnen dan nog extra lang genieten van een hapje en een drankje.

Fleecedekens laten bedrukken

Om duidelijk te maken dat de fleecedekens van uw bedrijf komen is het verstandig om deze te laten bedrukken. U kunt ervoor kiezen om de fleecedekens te laten voorzien van een logo of bedrijfsnaam. Zo wordt de ontvanger bij het gebruik van de deken iedere keer herinnerd aan uw bedrijf. Als de fleecedekens ook op andere plekken worden gebruikt, dan zullen ook andere mensen in aanraking komen met uw bedrijf en zo kunt u een grote klantenkring opbouwen.

Bent u op zoek naar een mooi fleecedeken die zowel in de winter als in de zomer te gebruiken is? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod fleecedekens in allerlei verschillende kleuren en maten. Al onze fleecedekens zijn te bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of tekst. Meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op!     

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.