PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop waterflesjes en drinkflessen bedrukken

Heeft u er al weleens over nagedacht om goedkoop waterflesjes of drinkflessen te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en deze uit te delen als promotiemateriaal of als relatiegeschenken? In dit blog leest u meer informatie en tips over het uitkiezen van de juiste waterfles of drinkfles en hoe het bestellen van waterflesjes en drinkflessen bedrukken bij De PennenBoer werkt. Lees gauw verder!

Goedkoop waterflesjes bedrukken | De PennenBoer

Waterflesjes zijn zeer geschikt als promotiemateriaal om uit te delen of om te gebruiken tijdens een evenement of beurs, omdat ze zeer goedkoop zijn. In onze webshop vindt u een ruim assortiment goedkope waterflesjes om te bedrukken. Met de filters links in het scherm kunt u alvast enkele keuzes aangeven: zoekt u een waterflesje van 315, 330, 500 of 750 ml? Wilt u bronwater of bruisend bronwater of misschien zelfs vitaminewater? Ook kunt u kiezen voor een draaidop of een sportdop. En wilt u liever een plastic flesje, een plastic blikje of een glazen fles? Kies uw favoriet en bestel eenvoudig op de website.

Goedkoop drinkflessen bedrukken | De PennenBoer

Gaat uw voorkeur uit naar een drinkfles bedrukken? Kies dan uit tientallen varianten, van goedkoop tot prijziger, en gebruik eventueel de filters links in het scherm om het aanbod te verkleinen met uw keuzes. Keuzes die u kunt maken zijn onder andere: dubbelwandig, met beker, met handgreep/koord, met infuser, met rietje, met speaker, met koelelement, met karabijnhaak en opvouwbaar. Ook kunt u net als bij waterflesjes bedrukken ook bij drinkflessen bedrukken kiezen voor diverse inhoudsmaten, kies alvast uw favoriete kleur in het kleurfilter of kies het materiaal waar de drinkfles uit moet bestaan, zoals aluminium, pet-recyclebaar of plastic. De ontvanger kan de drinkfles telkens weer gebruiken en zal bij elk gebruik uw bedrukking zien, net als mensen in zijn of haar omgeving. Een ideale goedkope reclamedrager!

Waterflesjes of drinkflessen bedrukken | Hoe werkt het bestellen?

Heeft u een keuze gemaakt welk goedkoop waterflesje of drinkfles u wilt bedrukken? Dan kunt u deze in de webshop bestellen. Kies de kleur van het product, welke bedrukking u wilt, het aantal flessen en upload de bedrukking. U ontvangt van ons altijd een digitale proef, zodat u van tevoren weet hoe de flessen er met uw bedrukking uit komen te zien. Hierin kunt u altijd nog veranderingen laten aanbrengen. Pas na uw akkoord gaan wij de waterflesjes of drinkflessen bedrukken.

Contact opnemen

Heeft u vragen over goedkoop waterflesjes of drinkflessen bedrukken? Neem gerust contact met ons op via de informatie op onze contactpagina. Wij helpen u graag.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.