PERSOONLIJK ADVIES

Waarom relatiegeschenken bedrukken? De PennenBoer

Vraagt u zich af waarom u relatiegeschenken zou bedrukken en uitdelen? Bij De PennenBoer kunt u meer dan tienduizend relatiegeschenken en promotiematerialen bestellen. Als u deze relatiegeschenken laat bedrukken, heeft u om meerdere redenen een fantastisch product. In dit blog leest u alles over waarom relatiegeschenken bedrukken echt een goed idee is.

Relatiegeschenken bedrukken | Meer naamsbekendheid

Eén van de belangrijkste redenen om een relatiegeschenk te bedrukken en uit te delen is om meer naamsbekendheid te creëren. De ontvanger zal bij elk gebruik van het bedrukte relatiegeschenk, zoals een bedrukte pen, cap, drinkfles of notitieboek, de bedrukking zien. Door het herhaaldelijk zien van uw bedrijfsnaam of logo, zal de persoon hier steeds vertrouwder mee raken. Ook krijgt hij of zij meer vertrouwen in uw bedrijf. En dat geldt niet alleen voor de ontvanger, maar ook mensen in zijn of haar omgeving, zoals onderweg, thuis of op het werk.

Relatiegeschenken bedrukken | Benodigd product

Een deel van de relatiegeschenken die klanten bij ons bestellen, worden niet uitgedeeld, maar direct gebruikt, bijvoorbeeld binnen het bedrijf of bij een evenement. Voorbeelden hiervan zijn wederom een pen en een notitieboek, maar ook een cap, keycord, zweetbandje of een katoenen tas. Een bedrukte tas kunt u bovendien gebruiken om te vullen met andere producten, folders of een gadget. Promotiemateriaal, zoals goedkope pennen, potloden, lolly’s en aanstekers, wordt vaak gebruikt als ‘strooigoed’, om goedkoop uit te delen aan een groot publiek. En wat dacht u van bedrukte kartonnen bekers of suikerzakjes voor op kantoor?

Relatiegeschenken bedrukken | Relaties onderhouden

Ook kunt u relatiegeschenken bedrukken om uit te delen aan waardevolle klanten. Wilt u uw klanten bedanken voor het vertrouwen in uw bedrijf of dienst? Of wilt u uw werknemers bedanken voor hun inzet? Ook daarvoor hebben wij mooie artikelen, zoals een tas, fleecedeken, bamboe artikel of powerbank. Laat deze bedrukken en de ontvanger zal heel blij zijn met het artikel dat hij of zij ongetwijfeld goed kan gebruiken én door de bedrukking zal hij of zij nog positiever over uw bedrijf denken.

Relatiegeschenken bedrukken | Contact met ons

Heeft u vragen over relatiegeschenken bedrukken, bijvoorbeeld welk relatiegeschenk geschikt is voor uw bedrijf of de ontvangers? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.