PERSOONLIJK ADVIES

Top 5 geschenken voor pakjesavond

De sinterklaastijd staat weer voor de deur en zoals ieder jaar is pakjesavond op 5 december. Deze periode staat bekend als een hectische periode. Belangrijke taken moeten aan het eind van het jaar afgerond worden en op het laatste moment schrijven we uitgebreide sinterklaasgedichten voor onze familie. In deze hectiek is het belangrijk dat u uw eigen personeel niet vergeet. Laat daarom met een klein sinterklaascadeautje waardering blijken aan uw medewerkers. Hard werken wordt beloond en het personeel gaat met een fijn gevoel pakjesavond tegemoet. Maar wat zijn nou leuke sinterklaascadeautjes om te geven aan uw personeel?

De pakjesavond geschenken voor uw medewerkers

Er is een enorm aanbod van kleine cadeautjes die u aan uw personeel kan geven rondom sinterklaas. Wij van De Pennenboer krijgen vaak de vraag wat nou echt leuke sinterklaascadeautjes zijn. Speciaal voor u hebben we een overzicht gemaakt van de top 5 geschenken voor pakjesavond:

1.       Puzzels

Sinterklaas staat in het teken van gezelligheid en sfeer samen met uw familie. In veel families is een bepaald spel traditie geworden en wordt dit met pakjesavond jaarlijks uit de kast gehaald. Steeds vaker worden er puzzels gegeven met sinterklaas. Een puzzel daagt de speler uit en zet niet alleen één speler aan het denken maar heel de familie. Puzzels bedrukken is dus een perfect sinterklaascadeau waar u op pakjesavond veel plezier van kunt hebben. 

 2.       Zoetigheden

Pepernoten, chocoladeletters en marsepein; er is geen sinterklaas zonder zoetigheden. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen houden van de lekkernijen rondom sinterklaas. Wat is er nou leuker dan uw personeel op pakjesavond te laten genieten van uw eigen strooigoed? Naast pepernoten, chocoladeschoenen, speculaaspoppen, chocoladeletters of chocolademunten kunt u ook kiezen voor een samengevoegd sinterklaaspakketje. Een sinterklaaspakketje met bedrukking bevat de lekkerste zoetigheden die u direct aan uw personeel kunt geven.

 3.       IJskrabber

We gaan de koude maanden weer in en krijgen te maken met sneeuw en vorst. Dagelijks komt een groot deel van de medewerkers met de auto naar het werk. Dit betekent dat we steeds vaker de ijskrabber pakken om snel het ijs van de ramen weg te halen. Een ijskrabber is een erg functioneel en effectief. Denk hierbij ook na over de bedrukking van uw ijskrabber, kies bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijfslogo!

 4.       Wijnglazen

Die hectische periode de we achter de rug hebben mag beloond worden. Bedank uw personeel met gepersonaliseerde wijnglazen. Wijnglazen worden uit de kast gepakt bij momenten van ontspanning. In het weekend ziet niet alleen uw personeel maar ook de visite uw wijnglazen met eigen logo erop. 

 

 

  1. 5.       Jute tassen

Als u geschenken heeft gekozen kunt u dit verpakken in een typische jute geschenkzak. Een sinterklaas zak met al uw geschenken omhult met een prachtige rode strik.  Ook kunt u kiezen voor een tas die niet alleen met sinterklaas, maar heel het jaar gedragen kan worden. Jute tassen bedrukken is een effectieve manier om merkbekendheid te vergroten, aangezien de tassen vaak gebruikt worden voor boodschappen.

Goedkoop geschenken bedrukken

Zo, u heeft nu een beeld gekregen van unieke en leuke sinterklaascadeaus die u kunt geven aan uw personeel. Bij De Pennenboer bent u aan het juiste adres als het gaat om gepersonaliseerde geschenken. Wij hebben korte lijnen met onze partners waardoor al onze producten scherp geprijsd en kwalitatief sterk zijn. Bestel uw geschenken met bedrukking en geef uw personeel prachtige cadeaus voor pakjesavond!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Jeroen uit Ijsselstein

10

Snel geleverd en precies als gewenst

Gertrude uit Amersfoort

10

Goede service en kwaliteitsopdruk

Kevin Verdonschot uit Hapert

9

Prima bedrijf

Geert uit Muntendam

8