PERSOONLIJK ADVIES

Populaire geschenken in de winter

Het is zover! De laatste weken van het jaar zijn aangebroken, de feestdagen staan voor de deur, we ronden onze taken af en bedanken ons personeel en relaties voor het afgelopen jaar. Hiervoor zoekt u natuurlijk het perfecte winterse relatiegeschenk. Lees in deze blog over de beste tips over de leukste winterse relatiegeschenken van dit moment!

# Knallend 2021 in

Een kurkentrekker komt altijd van pas. Wist u dat u zelfs een kurkentrekker kunt laten bedrukken? Zo maakt u hem helemaal naar eigen wens én gerelateerd aan uw bedrijf.  Niemand wil natuurlijk tijdens de feestdagen zonder een kurkentrekker komen te zitten. Bent u nog op zoek naar een functioneel geschenk om aan uw relaties te geven tijdens de feestdagen? Met een bedrukte kurkentrekker sla je de plank zeker niet mis!

# Heerlijk warm geschenk

Een fleecedeken is ook onmisbaar in deze koude winterdagen. Een fleecedeken is heerlijk zacht en kan overal mee naar toe worden genomen. Bedruk uw fleecedeken met uw eigen logo of tekst en schenk dit aan uw personeel en relaties. Een fleecedeken wordt geassocieerd met ontspanning en warmte. Een fleecedeken is tevens ook een uniek relatiegeschenk.

# Ruiten krabben met gepersonaliseerde ijskrabber

Hoe kouder het wordt, hoe harder we het nodig hebben, een ijskrabber! Onmisbaar in deze tijd, dus zeker een ideaal geschenk voor de winterdagen. Natuurlijk kunt u deze ijskrabber ook laten bedrukken met een tekst of bedrijfslogo waardoor de krabber opvalt bij de gebruiker. Help uw personeel en relaties een handje met een bedrukte ijskrabber.

Deze 3 relatiegeschenken zijn de leukste en uniekste relatiegeschenken van dit moment en daarbij ook nog eens handig voor de ontvanger. Wij hopen dat we u op goede ideeën hebben gebracht.

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10