PERSOONLIJK ADVIES

Verras uw werknemers met een persoonlijk geschenk

Verras uw werknemers met een persoonlijk geschenk

Het geven van een geschenk aan uw collega’s of werknemers kan altijd. Echter doordat we tegenwoordig veel thuiswerken kan een klein geschenk een groot gebaar zijn. Hiermee laat u zien dat u nog aan uw werknemers en collega’s denkt. Want het contact met hen is op dit moment een stuk anders en misschien wel een stuk minder. Om ervoor te zorgen dat het contact met uw collega’s en werknemers kunt u hen verrassen met een leuk persoonlijk geschenk op onverwachte momenten. Want iedereen weet wel dat er rond de kerstdagen vaak een kerstpakket wordt uitgedeeld. Maar om ervoor te zorgen dat u hen echt verrast kunt u hen op een onverwacht moment een cadeau doen. Welke momenten kunnen hiervoor geschikt zijn? Lees snel verder en wij geven enkele voorbeelden!

Diverse momenten voor een mooi geschenk

Uiteraard zijn er verschillende momenten te bedenken waarop u uw collega’s en werknemers kunt verrassen. Uiteraard is het mogelijk om bij een verjaardag een leuk geschenk te sturen of wellicht gaat u even langs met een taart. Daarnaast is het mogelijk om bij het terugkomen van de vakantie een leuk geschenk te geven. Wellicht heeft één van uw werknemers of collega’s een kind gekregen of een cursus afgerond. Uiteraard kunt u ook een geschenk sturen die uw werknemers kunnen gebruiken bij het thuiswerken. Dit kunt u ook gewoon eens langs sturen. Al deze momenten kunnen ideaal zijn om een klein geschenk te sturen. Hiermee geeft u een blijk van waardering en laat u zien dat u aan uw werknemers denkt.

Welke geschenken kunt u geven?

Doordat er een groot aanbod is van diverse relatiegeschenken heeft u een enorme keuze. Daarom kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Wanneer u weet waar de interesses van uw werknemers liggen is deze keuze makkelijker te maken. Daarnaast kunt u ook met een klein geschenk uw waardering uitspreken. Doordat de meeste mensen thuis werken kunt u uw waardering laten merken door de brievenbus. Dat wilt zeggen laat een geschenk bezorgen met een persoonlijke tekst en laat deze thuis bezorgen. Welke geschenken kunt u hen dan geven? Wellicht geeft u een zonnebril, drinkfles, mok, notitieboek of een leuk zomerpakket. Deze producten kunnen zij gebruiken wanneer zij naar buiten gaan of tijdens het thuiswerken. Daardoor is het niet alleen een leuk geschenk om te ontvangen, maar is het ook erg functioneel!

Zet een stapje extra voor uw personeel

Wanneer u een geschenk langs stuurt, dan zal u hier ook een persoonlijke boodschap bij kunnen doen. Daardoor schrijft u voor al uw collega’s en werknemers een leuk bericht. Hierdoor vergroot je de waarde voor de ontvangers. Daarnaast kunt u uw waardering ook op andere manieren uiten. Geef bijvoorbeeld regelmatig complimentjes, regel soms een teamuitje of een gezellige borrel. Hiermee laat u zien dat u oprecht dankbaar bent voor de inzet van uw personeel. Daarnaast zal uw personeel ook eerder een stap extra voor u willen zetten.

De Pennenboer helpt u graag!

Wilt u uw personeel verrassen met een leuk geschenk? De Pennenboer heeft een ruim assortiment met diverse geschenken. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en kunnen wij de geschenken voorzien van prachtige bedrukkingen. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle reactie

Roos uit Amsterdam

10

Top service!

Marit uit Delden

10

klantvriendelijk

Debora uit gravenzande

9

ik doe hieraan niet mee en u hoeft dat ook niet meer op te sturen.

John uit Purmerboe

7