PERSOONLIJK ADVIES

Klantloyaliteit belonen en versterken

Alle bedrijven hebben ze nodig, klanten. Wanneer u een mooie klantengroep hebt, dan wilt u uiteraard dat ze bij u blijven terugkomen. Hierdoor kunt u meerdere keren aan hen verkopen en een duurzame relatie opbouwen. Daarvoor moet u uiteraard een goede service hebben en moet alles zo vlot mogelijk verlopen. Wanneer er zich een probleem voordoet, zorg dan dat deze snel verholpen wordt. Hierdoor kunt u klanten krijgen die loyaal aan uw bedrijf zijn en bij u langs blijven komen. Daarnaast kunnen zij anderen ook vertellen over de prettige samenwerking. Voor deze klanten mag u best wel een stap extra zetten. Door middel van een relatiegeschenk kunt u de klantloyaliteit belonen. Daarnaast kunt u met het relatiegeschenk ook nog eens mooie reclame maken. Want laat u het relatiegeschenk bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dan kunnen andere mensen uw naam of logo ook zien wanneer het relatiegeschenk gebruikt wordt. Hierdoor kunt u niet alleen de klantloyaliteit belonen, maar kunt u ook op een leuke manier reclame laten maken voor uw bedrijf. Want doordat uw loyale klanten een leuk geschenk krijgen zijn ze eerder geneigd om andere mensen over uw bedrijf te vertellen.

Uitgebreid assortiment met originele relatiegeschenken met logo

Om de klantloyaliteit te belonen wilt u natuurlijk een relatiegeschenk geven waar de klant ook wat aan heeft. Want wanneer uw klant het geschenk in het dagelijks leven gaat gebruiken, dan zullen andere mensen het relatiegeschenk met logo zien. Hierdoor kunt u ook uw naamsbekendheid vergroten. Om ervoor te zorgen dat u het juiste relatiegeschenk voor uw klanten kan vinden hebben wij bij De Pennenboer een uitgebreid assortiment met originele relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken. Ons gehele assortiment is verdeeld in diverse categorieën. Bekijk ons aanbod eenvoudig via de website. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, dan kunt u eenvoudig online bestellen. Daarnaast ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe het bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Mocht er nog wat moeten veranderen, dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan uw relatiegeschenken pas bedrukken wanneer u akkoord heeft gegeven.

Wilt u een klein bedankje mee sturen met een bestelling? Kies dan bijvoorbeeld voor bedrukte pennen. Wanneer u een grote klant wil belonen voor de klantloyaliteit, ga dan voor een grotere geschenken of stel een mooi pakket samen. Kies dan bijvoorbeeld voor een bedrukte tas en vul deze met enkele seizoenartikelen of kleine promotieartikelen. Op deze manier kunt u een mooi relatiegeschenk samenstellen met verschillende artikelen die uw klant goed kan gebruiken. Een bedrukte tas is breed inzetbaar. Deze kan bijvoorbeeld worden ingezet bij het boodschappen doen, maar kan ook worden meegenomen tijdens een vakantie. Daarnaast zijn diverse bedrukte seizoenartikelen goed te gebruiken in de zomer of winter. Laat bijvoorbeeld ijskrabbers bedrukken voor in de winter en bedruk zonnebrillen voor in de zomer. Hiermee speelt u goed in op de seizoenen en biedt u een mooi geschenk dat uw relatie kan gebruiken.

Klantloyaliteit is niet vanzelfsprekend, een bedankje doet veel

Omdat het voor veel bedrijven niet vanzelfsprekend is dat er veel loyale klanten zijn, kan een bedankje op zijn tijd hier grote verandering in brengen. Want wanneer uw klanten een leuke beloning krijgen voor de zoveelste aankoop of voor het bestellen van een groot bedrag, dan zijn zij eerder geneigd om terug te komen. Daarnaast kunt u als bedrijf de klantloyaliteit altijd belonen door middel van een klein relatiegeschenk. Hierbij kan een bedrukte pen al grote impact hebben. Want pennen zijn altijd nodig. Dit kan zijn om even snel iets op te schrijven of voor iets anders. Uw bedrukte pen zal veel gebruikt worden en uw logo of bedrijfsnaam is goed zichtbaar. Wilt u de klantloyaliteit belonen? Bekijk dan ons assortiment en bestel de gewenste relatiegeschenken eenvoudig online.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Of heeft u vragen en wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Door een brede specialisatie kunnen onze medewerkers u op maat adviseren. Samen met hen kiest u het juiste relatiegeschenk voor uw loyale klanten. Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon of de chat op onze website.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer vlot en goede opvolging

Melodie Haelters uit Waregem

10

Helemaal top!

Harriët uit Friesland

10

Uitstekend.

Emile Vermote uit Roeselaere

8

Super klantenservice, heel fijne, kwaliteitsvolle producten.

Freya De Smedt uit Kapelle-op-den-Bos

10