PERSOONLIJK ADVIES

Relatiegeschenken voor de herfst bedrukken

Na een misschien wat tegengevallen zomer staat de herfst ook alweer voor de deur. Met nog enkele dagen waar het wellicht nog lekker weer gaat worden, moeten we ons toch gaan opmaken voor de komende herfstdagen. Wellicht wilt u uw relaties daar graag een handje bij helpen en hen verrassen met een mooi relatiegeschenk voor de herfst. Echter wat kunt u dan allemaal geven? Want uiteraard wilt u wel dat het relatiegeschenk veel gebruikt gaat worden, want dan zal het geschenk veel effect gaan hebben. Daarnaast moet het relatiegeschenk ook wel bij uw bedrijf en uw relatie passen. In dit blog geven wij enkele voorbeelden van relatiegeschenken voor de herfst die vaak goed van pas komen. Lees dus vooral verder!

Leuke en functionele relatiegeschenken voor de herfst

Om ervoor te zorgen dat het relatiegeschenk zoveel mogelijk mensen kan bereiken kunt u het best zoeken naar een relatiegeschenk voor de herfst dat op veel plekken gebruikt kan worden. Daarnaast moeten de geschenken zoveel mogelijk gebruikt kunnen worden waar ook andere mensen aanwezig zijn. Wanneer uw relaties dan de relatiegeschenken voor de herfst gebruiken, dan zullen andere mensen de bedrukte relatiegeschenken ook kunnen zien. Welke producten zijn hiervoor geschikt? De Pennenboer geeft u graag enkele voorbeelden:

Paraplu’s:

Omdat het weer in de herfst vaak minder wordt en er steeds meer kans op een regenbui is, dan is een paraplu een geschikt geschenk om aan uw relaties te geven. Daarnaast heeft een paraplu een groot oppervlak om te bedrukken, waardoor de bedrukking ook goed zichtbaar zal zijn. Een paraplu bedrukken kan daarom zeer goed gebruikt worden als relatiegeschenk voor de herfst. Ook kunt u hiermee veel mensen bereiken wanneer de bedrukte paraplu door uw relaties gebruikt wordt.

Poncho of regenjas:

Naast een paraplu kan ook een poncho of regenjas van pas komen. Stel dat uw relatie vaak op de fiets moet of regelmatig buiten loopt, ook wanneer het regent. Dan is een paraplu geen handig product om zich daarmee droog te houden. Een poncho of regenjas is dan meer dan geschikt om als vervanger van een paraplu te geven. Ook een poncho of regenjas heeft veel oppervlakte om te bedrukken waardoor hier uw bedrukking ook goed zichtbaar zal zijn.

Sjaal of andere warme kleding:

Naast dat de herfstdagen nat kunnen zijn, kunnen deze dagen ook erg koud worden. Daartegen zal een paraplu of poncho niet helpen. Daarom kunt u er ook voor kiezen om een sjaal of andere warme kleding te bedrukken. Hierbij kunt u denken aan mutsen, handschoenen, jassen of truien. Door deze relatiegeschenken zullen uw relaties tijdens de herfstdagen lekker warm blijven. Daarnaast kunnen al deze kledingstukken ook in bijvoorbeeld de winkelstraat gedragen worden, waardoor veel mensen de bedrukte sjaal of muts zullen opmerken.

Thermosbekers:

Misschien niet het eerste geschenk waar u aan zou denken bij relatiegeschenken voor de herfst. Maar een thermosbeker weggeven kan zeker interessant zijn voor uw onderneming. Want tijdens de koudere dagen van het jaar nemen we gaan een warme drank mee voor onderweg. Dan kunnen we deze bijvoorbeeld tijdens de trein- of busreis opdrinken en weer lekker warm worden. Laat u daarom thermosbekers bedrukken? Dan is de kans groot dat andere reizigers de bedrukte thermosbeker ook zal zien. Daardoor kunt u dus veel mogelijke potentiële klanten bereiken. Een ideaal herfst geschenk dus!

Laat uw relatiegeschenken voor de herfst bedrukken bij De Pennenboer!

Wilt u leuke en functionele relatiegeschenken voor de herfst laten bedrukken? Dan kan De Pennenboer daar zeker bij helpen. Want naast genoemde relatiegeschenken hebben wij een nog veel breder assortiment met relatiegeschenken beschikbaar. Vindt u de genoemde relatiegeschenken niet bij uw bedrijf of relatie passen? Dan hebben wij gelukkig nog veel meer keuze. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Onze medewerkers helpen u graag! Zij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze en het kiezen van de juiste bedrukking. Daarnaast krijgt u ongeacht het geschenk, altijd een gratis digitale proefdruk. Wanneer er dan nog wat moet veranderen dan is dat altijd mogelijk. Pas wanneer u akkoord gaat, dan gaan wij uw herfst geschenk bedrukken. De Pennenboer biedt daarom een goede service, uitstekende kwaliteit en zorgt samen met u voor een geweldig relatiegeschenk voor de herfst!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Hoge service en zeer behulpzaam

Karin uit Andijk

10

Fijn schrijvende pennen

Herman uit Haarlem

10

Goede print, af en toe een defect, redelijke prijs

Jarno Hoftijzer uit AALTEN

7

Goed communicatie, prima afgehandeld

Erik Gerrits uit Hoogkarspel

8