PERSOONLIJK ADVIES

Waarom relatiegeschenken bedrukken nog steeds gebruikelijk is

Ondanks dat steeds meer online gebeurt, is offline nog steeds veel winst te behalen. Dit kan bijvoorbeeld door midden van relatiegeschenken en promotieartikelen. Ook zien we tegenwoordig nog veel bedrukte pennen op kantoor en worden onder andere bedrukte pennen ook uitgedeeld aan klanten en dergelijke. Waarom worden relatiegeschenken nog steeds bedrukt? Omdat het geven van relatiegeschenken een geweldige manier is om mensen te verrassen. Daardoor kunt u ook uw bedrijf direct in de spotlight zetten. Waarom relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken nog steeds gedaan wordt? Wij leggen het hieronder uit en geven drie redenen waarom u dat ook zou moeten blijven doen!

Personaliseren van relatiegeschenken

Waar promotieartikelen bedrukt en uitgedeeld worden aan een grote groep mensen, kunnen relatiegeschenken juist persoonlijk gemaakt worden. Want een relatiegeschenk is vaak bedoeld voor een selecte groep mensen. Dit zijn vaak uw zakelijke relaties, (loyale of grote) klanten of werknemers. Doordat het om een kleinere groep mensen gaat kunt u net een stap verder zetten bij het geschenk door deze te personaliseren. Laat het relatiegeschenk bijvoorbeeld bedrukken met een leuke quote van jullie, laat het aantal jaar van samenwerken bedrukken of kies voor een andere persoonlijke bedrukking. Hierdoor kunt u de ontvanger verrassen of aanspreken en de relatie op deze manier versterken.

Offline reclame valt juist nu erg op

Juist omdat steeds meer online te vinden is en een groot gedeelte van de marketing ook online plaatsvindt. Kunt u met offline marketing juist meer opvallen. Door een relatiegeschenk te bedrukken kunt u een relatie versterken en laten zien dat de andere persoon of bedrijf belangrijk voor u is. Daardoor houdt u de relatie warm en merken zij dat u voor de langere termijn gaat. Daarnaast zijn er online veel uitingen te vinden van bedrijven, daardoor wordt uw advertentie of banner snel weer vergeten. Wanneer u een geschenk uitdeelt onthoudt een groot gedeelte van de mensen uw bedrijfsnaam of uw bedrijfslogo. Daardoor neemt uw naamsbekendheid toe.

Uiteraard gaat het uitdelen van relatiegeschenken en promotieartikelen niet direct leiden tot meer conversies. Door een relatiegeschenk of promotieartikel gaat u voor de lange termijn. Door de geschenken is het mogelijk dat veel mensen kennis maken met uw bedrijf. Wanneer zij een product of dienst nodig hebben die u aanbiedt, dan heeft u wellicht een stap voor op uw concurrenten. Dan zal het geschenk uiteindelijk conversies gaan opleveren.

Een psychologisch trucje

Daarnaast is het uitdelen van een relatiegeschenk ook een psychologisch trucje. Want uw bedrijf doet iets voor anderen door hen een geschenk te geven. Daardoor krijgen zij de neiging om ook weer wat terug te doen. Wanneer u bijvoorbeeld een korting bon krijgt van een winkel, dan denkt u er eerder aan om naar de winkel te gaan dan zonder de bon. Dit wordt ook wel de regel van wederkerigheid genoemd. Relatiegeschenken hebben hetzelfde effect wanneer u deze uitdeelt aan relaties of klanten. U geeft hen een geschenk en zij komen sneller naar uw bedrijf toe voor een product of dienst. Daarnaast kunnen zij ook positief over uw bedrijf gaan praten. Hierdoor heeft u ook direct goede mond tot mond reclame!

Relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u ook geschenken laten bedrukken en deze uitdelen? Dan kan De Pennenboer u hierbij helpen! Dankzij een uitgebreid assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen bieden wij vrijwel voor iedereen geschikte relatiegeschenken aan. Bij De Pennenboer kunt u bijvoorbeeld pennen, paraplu’s, mokken en talloze andere geschenken laten bedrukken. Daarnaast ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien en kunt u eventueel nog wat wijzigingen doen. Ook zijn al onze geschenken van uitstekende kwaliteit en bieden wij ze aan tegen scherpe prijzen. Daardoor betaalt u nooit te veel! Wilt u relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met uw geschenken!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10