PERSOONLIJK ADVIES

Kleding bedrukken als geschenk of werkkleding

Bij De Pennenboer is het mogelijk om kleding te bedrukken. Wanneer u kleding gaat bedrukken dan kan dat om verschillende redenen gaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u kleding laat bedrukken als geschenk om uw relaties of klanten te verrassen. Daarnaast kunt u ook kleding bedrukken voor uw personeel. Staat u bijvoorbeeld op een beurs of een markt? Dan kunt u met kleding bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, hierdoor zijn uw werknemers goed te herkennen en kunt u uw bedrijfsnaam en logo op een leuke manier naar voren laten komen. Wanneer u kleding wilt laten bedrukken heeft u veel mogelijkheden. Bent u benieuwd naar het assortiment dat De Pennenboer u kan bieden? Lees dan snel door en bekijk de mogelijkheden van De Pennenboer!

Divers en ruim assortiment te bedrukken (werk)kleding

De Pennenboer biedt een ruim en divers assortiment kleding. Hierdoor kunnen wij vrijwel iedereen een geschikt kledingstuk bieden die bedrukt kan worden. Staan uw werknemers vaak buiten of heeft u een winkel met een buitenafdeling waar personeel aanwezig is? Dan kunt u bijvoorbeeld bodywarmers bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Dan kunnen klanten goed zien wie de werknemers zijn, maar maakt u daarmee ook uw naam en logo op de werkvloer zichtbaar. Uiteraard zijn er ook koude dagen waar een bodywarmer niet genoeg is. Daarom kunt u bij ons ook jassen bedrukken om hiermee uw werknemers de warmte te bieden.

Ook het personeel dat binnen aan het werk is kunt u bedrukte kleding laten dragen. Natuurlijk is het voor hen niet nodig om een bodywarmer of jas te dragen. Daarom biedt De Pennenboer bijvoorbeeld ook polo’s, sokken en truien. Gaat uw personeel naar een afspraak of lopen zij door uw winkel of pand? Dan kunnen klanten of andere mensen de bedrukte kleding zien. Daardoor wordt uw bedrijfsnaam of logo (onbewust) opgeslagen. Daarnaast straalt de bedrukte kleding professionaliteit uit en weten mensen direct wie ze moeten aanspreken voor vragen of andere zaken. Wilt u werkkleding laten bedrukken? De Pennenboer biedt een ruim assortiment kleding die u kunt bedrukken! Bekijk het assortiment en bestel online!

Kleding bedrukken voor diverse momenten

Werkkleding bedrukken is één van de mogelijkheden, maar natuurlijk is het ook leuk om de kleding weg te geven als geschenk. Daarmee geeft u uw klanten, relaties en andere ontvangers een leuk aandenken aan uw bedrijf. Want doordat u de kleding bijvoorbeeld bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo komt dit ook steeds weer voorbij. Daardoor zal de ontvanger elke keer aan uw bedrijf worden herinnert. Wilt u kleding bedrukken? Dan biedt De Pennenboer veel mogelijkheden. Wij kunnen de kleding naar uw wensen bedrukken en zorgen ervoor dat de bedrukking van uitstekende kwaliteit is. Ook is het mogelijk om sommige kledingstukken te borduren. Dit zorgt ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam langer zichtbaar is en goed blijft. Wilt u kleding laten bedrukken of borduren? Bekijk dan onze mogelijkheden en bestel eenvoudig via de website!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10