PERSOONLIJK ADVIES

Wintersportartikelen bedrukken

Wintersportartikelen bedrukken? Goed plan! Jaarlijks gaan veel mensen op wintersport. Daarnaast wordt de groep die op wintersport gaat ook steeds groter. Want veel winter liefhebbers komen in Nederland steeds minder aan hun trekken, daarom moeten mensen steeds vaker naar het buitenland voor een lekkere winter. De sneeuw moet ergens anders worden opgezocht en daarom gaan steeds meer mensen op een wintersport. Als bedrijf kun je daarom wintersportartikelen bedrukken om deze uit te delen aan jullie relaties, klanten, werknemers of andere doelgroepen? Dan kan jouw organisatie door middel van de bedrukte wintersportartikelen reclame laten maken door de relaties, klanten of medewerkers. Daardoor zijn bedrukte wintersportartikelen ook een goed reclamemiddel! Ben je benieuw naar de mogelijkheden? Lees dan verder, wij geven enkele opties waaruit je kunt kiezen!

Diverse mogelijke wintersportartikelen bedrukken

Wanneer je aan de wintersport denkt, dan denk je al snel aan skiën, snowboarden, langlaufen en dergelijke zaken. Daarom kun je wintersportartikelen bedrukken in de vorm van mutsen, beanies, handschoenen of sjaals. Dankzij deze wintersportartikelen te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp kunnen jouw relaties, medewerkers of klanten reclame voor het bedrijf maken tijdens de wintersport. Daarnaast kunnen deze geschenken ook buiten de wintersport gebruikt worden. Want hoewel er minder sneeuw in Nederland valt, kunnen de winters hier nog wel erg koud zijn. Dankzij deze geschenken kunnen jouw relaties, medewerkers en klanten warm blijven.

Daarnaast hoeft u bij wintersportartikelen niet per se aan deze geschenken te denken. Want er zijn ook andere praktische geschenken die je kunt laten bedrukken en uitdelen. Want wat dacht je bijvoorbeeld van ijskrabbers of lippenbalsem. Want ook deze geschenken kunnen tijdens de wintersport en daarbuiten gebruikt worden. Kortom, er zijn veel verschillende mogelijkheden om tijdens en om de wintersport diverse relatiegeschenken uit te delen.

Handige relatiegeschenken en gratis reclame, een win-win situatie!

Door het bedrukken van verschillende wintersportartikelen is het bedrijf op veel verschillende momenten tijdens de wintersport zichtbaar. Daarnaast heeft de ontvanger ook buiten de wintersport iets aan de geschenken. Want ook tijdens de koude winterdagen in Nederland kunnen deze geschenken gebruikt worden. Als bedrijf relatiegeschenken laten bedrukken? Dan ben je bij De PennenBoer aan het juiste adres. Ongeacht het geschenk en bedrukking, je krijgt eerst een gratis digitale proefdruk. Dan kun je het resultaat alvast zien en eventueel nog wat wijzigingen doorvoeren. Wij gaan de wintersportartikelen bedrukken wanneer jij akkoord gaat. Daarom ben je bij De PennenBoer verzekerd van uitstekende kwaliteit en de juiste bedrukking!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9