PERSOONLIJK ADVIES

Diverse promotie artikelen van De PennenBoer

Relatiegeschenken vind je in alle soorten en maten en in diverse prijscategorieën. Van kleine goedkope sleutelhangers tot de wat duurdere zonnebrillen. Een relatiegeschenk met logo voor je waardevolle klanten? Of een uniek en persoonlijk geschenk voor je personeel? Bij De PennenBoer vind je gegarandeerd duurzame relatiegeschenken voor iedereen! Wij bieden een breed assortiment duurzame relatiegeschenken aan. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om diverse relatiegeschenken te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo.

Duurzame relatiegeschenken voor diverse doeleinden

Relatiegeschenken zijn natuurlijk in te zetten voor veel verschillende doeleinden. Vergroot bijvoorbeeld de naamsbekendheid door pennen of schoudertassen te bedrukken met je bedrijfslogo om ze vervolgens uit te delen op een beurs of evenement. Of vul de oude- of nieuwjaarspakketten aan voor je werknemers en/of vertrouwde klanten. Daarnaast kun je het ook gebruiken als marketingmiddel. Je werft nieuwe klanten, maar vergroot daarnaast ook onbewust de naamsbekendheid van je bedrijf. Daarbij komt kijken dat je niet alleen je relatie onderhoud, maar ook hierdoor de connectie versterkt.

Nog meer redenen om jouw relatie een relatiegeschenk met logo cadeau te geven:

  • Rechtstreeks contactmoment met jouw doelgroep
  • Waardering vanuit je klanten
  • Lage kosten, maar groot gebaar
  • Steeds meer bedrukkingsmogelijkheden voor unieke geschenken
  • Relatiegeschenken zijn enorm populair
  • Verhoogt de loyaliteit
  • Onderscheid je van je directe concurrenten door unieke en persoonlijke geschenken

Duurzame relatiegeschenken en promotie artikelen eenvoudig online bestellen

Bij De PennenBoer vind je gegarandeerd een relatiegeschenk dat passend is bij de persoon die je het wilt schenken. Bekijk onze duurzame relatiegeschenken en promotieartikelen eenvoudig online in onze webshop. Een uitgebreid assortiment topkwaliteit tegen de scherpste prijzen! Wil je meer klanten werven? Of wil je je onderscheiden van je concurrenten door een persoonlijk, uniek en duurzaam relatiegeschenk te geven? Deze bestel je natuurlijk bij De PennenBoer!

 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de bedrukkingsmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten voorzien u graag van deskundig advies en beantwoorden al jouw vragen met plezier! Contact opnemen is mogelijk via het contactformulier, stuur een mail naar [email protected] of bel direct naar één van onderstaande telefoonnummers.

 

Nederland:        074 - 24 24 757

België:                 078 - 481 648

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9