PERSOONLIJK ADVIES

Paasgeschenken bedrukken en uitdelen

Gedurende het jaar hebben veel bedrijven momenten wanneer er een geschenk wordt uitgedeeld. Daarmee wordt de klant, relatie of werknemer verrast met een leuk of bruikbaar geschenk. Hierdoor komt het bedrijf dankzij een bedrukking op een andere manier naar voren. Daarnaast kan het geschenk ook door anderen opvallen en het bedrijf in positieve zin naar voren komen. Daarom is het voor bedrijven goed om geschenken uit te delen. Eén van de momenten is Pasen. Door paasgeschenken uit te delen is het mogelijk om op een leuke manier jullie bedrijf te promoten. Daarbij hoeft het geschenk niet veel geld te kosten, maar zijn er ook kleinere geschenken te bestellen. Door het paasgeschenk te bedrukken met logo of bedrijfsnaam kan jullie bedrijf een goede slag slaan.

Zelf paasgeschenken samenstellen

Wanneer er aan Pasen wordt gedacht, dan denken veel mensen aan (chocolade) eitjes. Daarom is ons assortiment voor paasgeschenken ook vooral gericht op chocolade in combinatie met hazen en eieren. De verpakking is te bedrukken met jullie bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp. Naast deze paasgeschenken iets anders bedrukken? Of wil je een eigen paasgeschenk samenstellen? Dan is dat zeker mogelijk! Laat bijvoorbeeld mokken bedrukken en vul deze met chocolade. Of kies je ervoor om katoenen tassen te bedrukken en te vullen met diverse lekkernijen en geschenken? Dankzij een uitgebreid assortiment kan De PennenBoer diverse geschenken bedrukken. Hiermee kun jij unieke paasgeschenken samenstellen en uitdelen aan jouw klanten, werknemers of relaties.

Bruikbare geschenken bedrukken en uitdelen

Natuurlijk kun je naast de chocolade ook andere geschenken laten bedrukken en uitdelen tijdens de paasdagen of op een ander moment in het jaar. Want wanneer een geschenk goed gebruikt kan worden in het dagelijks leven, maar ook nog eens een lange tijd meegaat, dan heb je een geschenk waarmee het bedrijf voor lange tijd in de gedachten blijft. Denk bijvoorbeeld aan een paraplu, sleutelhanger, winkelwagenmuntje of een flessenopener. Met diverse mogelijkheden kun je veel kanten op gaan voor jouw klanten, relaties en werknemers. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de geschenken te personaliseren en aan te laten sluiten bij de ontvanger of jouw bedrijf in de paas sferen laten brengen met de bedrukking op het geschenk.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10