PERSOONLIJK ADVIES

Festivalseizoen komt eraan, hoe maak jij reclame?

Het festivalseizoen staat voor de deur, ben jij er al klaar voor of heb jij nog diverse promotieartikelen nodig? De PennenBoer helpt jou graag bij de voorbereiding. Want voordat het festival plaatsvindt moet er reclame gemaakt worden en het festival onder de aandacht komen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door zadelhoesjes te bedrukken en deze op het station op de zadels van de fietsen te plaatsen. Omdat iedereen weer met de fiets naar huis zal gaan, zullen de bedrukte zadelhoesjes zeker opvallen. Daardoor is dit een goede manier om het festival als gespreksonderwerp te maken. Wil je alvast een geschenk geven voor het festival zelf? Dan kun je bijvoorbeeld een poncho laten bedrukken. Want niet elk festival heeft het geluk om een lekker zonnetje te hebben. Daardoor kun je de bezoekers alvast warm laten lopen door een geschenk vooraf te geven wat ze kunnen gebruiken. Daarnaast kun je het festivalveld dankzij de poncho’s omtoveren in een mooie kleuren zee!

Overnachting op de festivalcamping? Dan zijn dit uitstekende producten!

Sommige festivals bieden de mogelijkheid om te overnachten op de festivalcamping. Om de bezoekers ook voor te bereiden op die nachten kun je hen helpen met diverse geschenken. Deze kun je ook vooraf geven of tijdens het festival weg te geven of te verkopen tegen een schappelijke prijs. Denk bijvoorbeeld aan een zaklamp om in de nacht de weg te vinden naar een wc, laat speakers bedrukken zodat de campinggasten zich ook kunnen vermaken met wat muziek of kies ervoor om speelkaarten te bedrukken zodat de campinggasten ook gezellig een potje kunnen kaarten om zich te vermaken. Dankzij deze geschenken is het mogelijk om vooraf al interesse te wekken, maar is het vooral op het festival zelf goed te gebruiken. Verder zijn het geschenken die na het festival ook goed te gebruiken zijn. Dat betekent dat er gratis reclame voor het festival gemaakt kan worden voor een volgende editie.

Drinken uit eigen waterflesjes of bidons

Natuurlijk is het belangrijk om goed te blijven drinken tijdens een festival, vooral wanneer het erg warm is kan het gevaarlijk zijn wanneer er niet genoeg gedronken wordt. Daar kun je op inspelen door bijvoorbeeld waterflesjes te bedrukken of door een stap extra te zetten en bidons te bedrukken. Uiteraard mogen deze niet mee worden genomen het festivalterrein op, maar kan het wel goede promotiemateriaal zijn om voor of na het festival te gebruiken. Of je kunt de waterflesjes en bidons verkopen op het terrein van het festival. Ongeacht de manier waarop je de waterflesjes en bidons inzet, deze producten bieden een goede manier om reclame te maken voor het festival.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Bekijk dan eenvoudig onze website of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen jou hier graag bij!

Tags: festival
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10