PERSOONLIJK ADVIES

Verschillende soorten petten bedrukken

Petten zijn een populair stijlvoorwerp dat veel mensen dragen om zichzelf te beschermen tegen de zon. Ze zijn er in verschillende stijlen, zoals snapback petten, trucker caps en dad caps, en ze kunnen worden bedrukt om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je hoofddeksel. Of je nu een pet wilt bedrukken voor persoonlijk gebruik, als promotieartikel of als onderdeel van een uniform, petten bedrukken biedt eindeloze mogelijkheden om je eigen ontwerpen, logo's, teksten of afbeeldingen te laten zien. De PennenBoer biedt diverse petten aan die bedrukt kunnen worden naar jouw wensen. Lees verder en doe inspiratie op of bekijk onze website!

Trucker caps bedrukken: comfortabele pasvorm

Trucker caps, ook wel bekend als mesh caps of snapback caps, zijn populair vanwege hun unieke stijl en comfortabele pasvorm. De trucker caps zijn oorspronkelijk ontworpen voor, zoals de naam doet vermoeden, vrachtwagenchauffeurs. Daarom hebben de trucker caps een kenmerkend ontwerp met een stevige, gestructureerde voorkant en een ademende mesh-achterkant. Hierdoor kunnen de truckers of vrachtwagenchauffeurs deze caps de gehele dag dragen. Een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je trucker cap is door deze te laten bedrukken met je eigen ontwerp, logo, tekst of afbeelding. Trucker caps bedrukken? Dit biedt vele mogelijkheden en kan geheel naar jou eigen wensen!

Kinder caps: stijlvol en beschermend hoofddeksel voor kinderen

Kinder caps zijn trendy en functionele hoofddeksels die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar zijn ook een leuke en stijlvolle accessoire. Kinder caps zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, en kunnen worden bedrukt met leuke ontwerpen en afbeeldingen die de persoonlijkheid en stijl van het kind weerspiegelen. Wil jij als bedrijf ook voor de kinderen een leuk en persoonlijk geschenk bieden? Dan kun je kinder caps bedrukken en personaliseren. Daarmee geeft je heb een leuk geschenk voor de zomer, maar ook een geschenk dat goed gebruikt kan worden. Daardoor kan er goede reclame gemaakt worden voor het bedrijf!

Zonnekleppen: stijlvol en functioneel

Zonnekleppen zijn stijlvolle en functionele hoofddeksels die speciaal zijn ontworpen om de ogen en het gezicht te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Ze zijn populair bij zowel mannen als vrouwen en worden vaak gedragen tijdens outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen, stranduitjes en sportevenementen. Zonnekleppen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, en zijn een modieuze en praktische keuze om de ogen te beschermen tegen de felle zon. Hebben jullie sportieve relaties, klanten of medewerkers? Dan kun je zonnekleppen bedrukken en uitdelen. Hiermee kunnen ze ook in de zomer lekker actief bezig zijn, maar dankzij de zonneklep wordt de zon geblokkeerd en hebben zij daar geen last van!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10