PERSOONLIJK ADVIES

De zomer staat voor de deur

De zomer is een seizoen waar veel mensen naar uitkijken. Het is een tijd van warm weer, lange dagen en buitenactiviteiten. Na een lange winter en een natte lente, is het geen wonder dat zoveel mensen enthousiast zijn over wat de zomer te bieden heeft. Hier zijn enkele dingen om naar uit te kijken tijdens de komende zomer.

  • Lekker weer; hoge temperaturen en langere dagen. Tijdens deze dagen leven we vooral buiten en kunnen we naar het strand, lekker barbecueën en andere dingen ondernemen.
  • Vakantie; de zomer staat vaak ook voor de zomervakanties en lekker er op uit trekken naar een vakantieoord waar er één of meerdere weken genoten gaat worden.
  • Festivals en evenementen; in de zomer worden er ook diverse festivals en evenementen georganiseerd. Hier verzamelen zich veel mensen om samen te genieten.

Kortom, er is genoeg om naar uit te kijken tijdens de zomer die voor de deur staat. Of je nu van sport, muziek, kunst of gewoon lekker buiten zijn houdt, de zomer heeft voor iedereen wel iets te bieden. Hier kun jij als bedrijf ook op inspelen. We hopen dat we dit jaar weer lekker kunnen genieten van een heerlijke zomer. En dat met geschenken van jouw bedrijf! Inspiratie opdoen? Lees dan vooral verder!

Tassen bedrukken voor de zomermaanden

Het bedrukken van katoenen tassen en koeltassen is een slimme en effectieve manier om jouw merk te promoten. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke optie of een praktische oplossing voor jouw klanten, beide opties bieden tal van voordelen. Door je logo of bedrijfsnaam op deze tassen te bedrukken, zorg je ervoor dat je bedrijf overal gezien wordt. Want de katoenen tassen en koeltassen zullen bijvoorbeeld mee worden genomen naar het strand, tijdens een barbecue of op vakantie. Hierdoor kunnen de ontvangers van de geschenken reclame voor jouw bedrijf maken!

Slippers en zonnebrillen bedrukken

Het bedrukken van zonnebrillen en slippers is een slimme en effectieve manier om jouw merk te promoten tijdens de zomermaanden. Of je nu op zoek bent naar een praktisch of stijlvol product, zowel zonnebrillen als slippers bieden tal van voordelen. Door jouw bedrijfsnaam of logo op deze producten te bedrukken, zorg je ervoor dat jouw merk overal gezien wordt tijdens de zomermaanden. Elke dag wanneer de zonnebrillen of slippers worden gedragen worden mensen herinnerd aan jouw bedrijf en is er kans dat andere mensen ook kennis maken met jouw bedrijf!

Tal van andere producten te bedrukken

Doordat De PennenBoer een groot assortiment heeft is het mogelijk om voor elke doelgroep en voor elke situatie een geschenk te bedrukken. Doordat er veel verschillende dingen in de zomer ondernomen worden is het mogelijk dat niet één geschenk volstaat, maar dat je juist een pakket wilt samenstellen. Dat kan door middel van de verschillende geschenken te bedrukken en als geheel uit te delen. Zoek je toch nog naar andere geschenken? Bekijk dan het assortiment van De PennenBoer op onze website, want wij bieden nog veel meer aan. Denk aan zweetbandjes, waterflesjes en talloze promotieartikelen. Hierdoor is er voor elk bedrijf een goed geschenk of meerdere geschenken te vinden. Wil je graag meer informatie of wil je advies ontvangen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen jou graag verder!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10