PERSOONLIJK ADVIES

Draadloze opladers als relatiegeschenk

Draadloze opladers als relatiegeschenk

De trend op het gebied van relatiegeschenken is de draadloze oplader. Iedereen kent het wel, het probleem van een snel leeglopende smartphone. De meeste mensen gebruik gedurende de dag ontzettend vaak hun smartphone om hun mail te checken, social media of om mee te navigeren. Een lege batterij aan het einde van de dag kan dan een probleem vormen. Het is daarom altijd handig om waar dan ook over een oplader te kunnen beschikken. In de meeste gevallen wordt de smartphone of tablet opgeladen door middel van een kabeltje. Het is tegenwoordig ook mogelijk om de smartphone op te laten door middel van een draadloze oplader. De draadloze oplader werkt met ingebouwde QI oplaadtechnologie. Deze technologie werkt met de meeste smartphones die inductie opladen ondersteunen.

Een bedrukte draadloze oplader

De draadloze oplader is natuurlijk helemaal compleet en uniek wanneer u deze voorziet van bedrukking. U kunt deze laten voorzien van uw bedrijfsnaam of logo wanneer u deze aan uw relaties schenkt of uitdeelt ter promotie. Wanneer u de draadloze oplader in uw eigen kantoorruimte of bedrijfspand gaat gebruiken moet deze natuurlijk ook worden voorzien van het logo of uw bedrijfsnaam. Wanneer uw relaties of klanten de bedrukte oplader in hun kantoor of bedrijfspand plaatsen, komen ook anderen hiermee in aanraking. Dit vergroot uw naamsbekendheid. Er zijn tal van mogelijkheden voor het bedrukken van de draadloze oplader, u kunt hem in full colour laten bedrukken zodat uw bedrijfsnaam of logo goed opvalt. Ook kunt u kiezen voor subtiele bedrukking wanneer de oplader niet als promotieartikel dient maar u wel wilt dat uw relatie bij gebruik ervan aan u wordt herinnerd. Aan de hand van uw wensen zal een bedrukkingstechniek worden toegepast. U kunt er ook voor kiezen om de draadloze oplader te laten graveren.

Diverse soorten draadloze opladers

Draadloze opladers zijn er in allerlei verschillende soorten. Deze kunnen verschillen in vorm, materiaal en natuurlijk worden deze ook aangeboden tegen verschillende prijzen. Er zijn zeer scherp geprijsde draadloze opladers te verkrijgen die u geschikt om uit te delen ter promotie. De draadloze oplader beschikt over een stekker die in het stopcontact moet worden gedaan. Een telefoon kan hierop worden gelegd en worden opgeladen. Er zijn ook draadloze opladers die eerst kunnen worden opgeladen waarna u vervolgens de oplader mee kunt nemen en hiermee uw mobiele telefoon op iedere gewenste plek kunt opladen. De PennenBoer biedt een assortiment aan verschillende soorten draadloze opladers op goedkooppennenbedrukken.nl. Alle opladers zijn van uitstekende kwaliteit en kunt u ook bij de PennenBoer laten bedrukken.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.