PERSOONLIJK ADVIES

Duurzame geschenken inzetten als bedrijf

Binnen het ondernemen wordt het MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) steeds belangrijker. Dat betekent dat bedrijven steeds meer een omzetting naar duurzaamheid moeten inzetten. Klanten letten steeds vaker op de afkomst van de producten. Daarbij wordt het duurzame aspect ook steeds belangrijker. Daardoor moet de omzet naar MVO ook snel worden ingezet in verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Daarbij kunt u denken aan de productie van uw producten. Echter is het ook belangrijk dat u in uw relatiegeschenken en promotieartikelen uitstraalt dat u aan het milieu denkt. Daarom is het belangrijk om een goede keuze te maken bij de geschenken die u uitdeelt. Wilt u uitstralen dat u milieubewust bezig bent? Kies dan voor duurzame geschenken en deel deze uit. Want juist door middel van de duurzame geschenken kunt u communiceren dat uw bedrijf aan het milieu denkt. Hierdoor kan uw imago en naamsbekendheid ook nog eens toenemen.

Welke keuzes zijn er bij duurzame geschenken?

Doordat u kiest voor duurzame geschenken laat u zien dat u aan het milieu en een betere toekomst denkt. Echter krijgen de duurzame geschenken over het algemeen ook een hogere waardering van de ontvangers. Duurzame geschenken worden namelijk gezien als kwalitatiever, aantrekkelijker en hebben een hogere status. Hierdoor maakt u een goede indruk bij uw relaties. Maar uit welke duurzame artikelen valt er te kiezen? Wanneer u gaat kijken naar duurzame geschenken dan komt u terecht bij producten van verschillende materialen. Hierbij kunt u onder andere denken aan onderstaande materialen en producten:

  • Bamboe bekers, pennen, keukenartikelen, bureauaccessoires en meer.
  • Papieren pennen, tassen en notitieboekjes van karton.
  • Houten pennen, potloden, linialen en huisartikelen.
  • Diverse canvas, eco, jute of katoenen tassen.

Daarnaast zijn er nog veel meer duurzame relatiegeschenken te koop. Hierdoor heeft u keuze uit een ruim aanbod. Daardoor zal er voor elk bedrijf wel een geschikt geschenk tussen zitten. Kies daarom een mooi en functioneel geschenk uit dat bij uw bedrijf past. Laat dit duurzaam geschenk bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of contactgegevens en deel het uit aan uw relaties. Hierdoor zal uw imago en uw naamsbekendheid groeien, maar laat u ook zien dat het milieu belangrijk is voor uw bedrijf.

Duurzame geschenken eenvoudig online bestellen

Wilt u duurzame geschenken bedrukken en uitdelen? Zoek dan niet verder! Want de Pennenboer heeft een ruim aanbod van topkwaliteit voor u klaar staan. Daarnaast bieden wij onze producten aan voor een scherpe prijs. Kies eenvoudig het product uit en vul de gevraagde specificaties in. Daarna ontvangt u een gratis digitale proefdruk. Hierdoor weet u precies hoe het bedrukte duurzame geschenk eruit komt te zien. Moet er nog wat veranderen? Geen probleem! Pas wanneer u tevreden bent gaan wij uw duurzame geschenken bedrukken. Wij leveren de bedrukte geschenken bij u af en u kunt deze uitdelen aan uw relaties. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super goeie service, site kan iets beter

Jan uit Utrecht

8

Erg mooie caps!

Marijke Stolk uit Diemen

10

Snel en goed geleverd

Michael uit Capelle aan den IJssel

9

vlot, efficiënt en sympathiek

Nicolas Timmermans uit 's-Gravenwezel

10