PERSOONLIJK ADVIES

Eco producten als relatiegeschenk

Eco producten als relatiegeschenk

De branche van promotionele artikelen en relatiegeschenken is steeds meer aan het veranderen. Waar eerder veel bedrijven reclame maakten met minder originele promotieartikelen die veelal in de prullenbak verdwenen, lijkt dit nu verleden tijd. We vinden het steeds belangrijker dat promotieartikelen en relatiegeschenken functioneel en nuttig zijn maar ook van hoge kwaliteit, duurzaam en eco-vriendelijk. Met een duurzaam en eco-vriendelijk relatiegeschenk draagt u als bedrijf uit dat u bewust bezig bent met het milieu. Dit draagt bij aan een positieve associatie voor anderen met uw bedrijf. Er zijn vele soorten eco-vriendelijke en duurzame relatiegeschenken van goede kwaliteit die worden aangeboden tegen een eerlijke prijs. Een veel gebruikt speciaal gebruikt materiaal voor eco-vriendelijke geschenken is bamboe. Bamboe is een snelgroeiende en zeer ecologische grassoort. Bamboe is duurzaam, artikelen gemaakt van dit materiaal hebben een rustige uitstraling. Vrijwel alle producten gemaakt van bamboe kunnen tevens worden gerecycled.

Diverse soorten bamboe artikelen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten relatiegeschenken gemaakt van bamboe te verkrijgen. Alle artikelen gemaakt van bamboe kunt u laten bedrukken en zo voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo. Erg populair zijn bamboe pennen. De buitenzijde van de pennen is gemaakt van bamboe, ook beschikt de pen over metalen onderdelen. De pennen zijn tevens verkrijgbaar in verschillende varianten zoals de balpen of touchscreen pen. Een minder voor de hand liggend geschenk is de keycord gemaakt van bamboe. Het voordeel is dat deze keycords dankzij het materiaal erg stevig is. Ook kunnen wanneer hij niet meer wordt gebruikt worden gerecycled. Deze keycords kunt u uitdelen ter promotie of u kunt ze door uw werknemers laten dragen. De keycord kan worden bedrukt door middel van transferdruk in verschillende kleuren. Ook leuk zijn notitieboekjes gemaakt van bamboe. Deze hippe boekjes zijn zeer populair als relatiegeschenk. Zonnebrillen van bamboe zijn in opkomst. Dit functionele geschenk is bruikbaar en gemaakt van een duurzaam materiaal. Zonnebrillen van bamboe zijn er in meerdere modellen.

Andere eco-vriendelijke relatiegeschenken

Naast artikelen gemaakt van bamboe, zijn er nog vele andere duurzame en eco-vriendelijke geschenken schikt als promotieartikel of relatiegeschenk. Erg populair zijn bijvoorbeeld duurzame tassen. Zo zijn er tassen geschikt van duurzaam materiaal die geschikt zijn om het aantal plastic tassen terug te dringen of drinkflessen die vele malen te gebruiken zijn. Een ander voorbeeld is de oplader op zonne-energie waarmee we een hoop energie besparen. Met een eco-vriendelijk geschenk draagt u zelf bij aan een betere wereld en laat u aan anderen zien dat dit belangrijk voor u is. Door de artikelen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of -logo, zorgt dit er tevens voor dat anderen u na ontvangst van het geschenk uw bedrijf niet zullen vergeten. Het relatiegeschenk is tevens een marketingtool voor het vergroten van uw naamsbekendheid. Bekijk het aanbod aan verschillende eco- en bamboeproducten op goedkooppennenbedrukken.nl.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.