PERSOONLIJK ADVIES

Eco tassen bedrukken: duurzame relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Eco tassen bedrukken is dan een ideale optie: deze tassen zijn er in diverse soorten eco materialen en in allerlei modellen, formaten en kleuren. Zo is er voor elk bedrijf, vereniging, school of particulier wel een eco tas naar wens te vinden. Lees in deze blog meer over alle mogelijkheden en hoe u de eco tassen bedrukt kunt bestellen.

Eco tassen bedrukken | soorten tassen

In de categorie eco tassen van De PennenBoer ziet u meer dan honderd eco tassen. U vindt onder andere fairtrade (eerlijke handel) en GOTS-tassen in onze webshop. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard, dit is een standaard voor biologische textiel. Ze zijn er in diverse materialen, zoals canvas, jute, non-woven, papier en juco (een combinatie van 75% jute en 25% katoen). Ook de katoenen tassen vallen onder de eco tassen. Er zijn tassen met lange en korte hengsels of zonder hengsels. En zoekt u tassen met of zonder brede bodem? U vindt ze allemaal in onze webshop.

Eco tassen bedrukken | bedrukkingsmogelijkheden

Wilt u de eco tassen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een andere tekst of afbeelding? Dat is mogelijk met alle eco tassen in ons assortiment. Het bedrukken gaat meestal middels een zeefdruk of transferdruk. U kunt hierbij vaak tot maximaal vier PMS-kleuren kiezen. Sommige tassen kunnen full colour bedrukt worden. Dit gebeurt met digitale kleuren, er zijn dan geen exacte PMS-kleuren aan te geven.

Eco tassen bedrukken | hoe werkt het bedrukken?

U kunt bij de bestelling de bedrukking uploaden of typen. Voordat wij de tassen gaan bedrukken ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef. Pas na uw akkoord gaan wij de tassen bedrukken. Wilt u eerst weten hoe de tas er met bedrukking uit komt te zien, voordat u een bestelling plaatst? Vraag dan een gratis en vrijblijvend digitaal voorstel aan.

Contact over eco tassen bedrukken

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over eco tassen bedrukken. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.