PERSOONLIJK ADVIES

Een bedrukte zonnebril, dé musthave voor de zomer!

U kent het wel, de zon schijnt heerlijk en iedereen heeft een goed humeur. Een zonnebril is geen overbodige luxe in de warme zon. Zonder zonnebril heeft u al gauw last van uw ogen en moet u constant uw handen boven uw ogen houden om nog enigszins mensen te kunnen zien. Een zonnebril is dus zeker een goed relatiegeschenk voor in de zomer. Lees alles over de mogelijkheden in onze blog!

De bedrukte zonnebril is multifunctioneel!

Twijfelt u over een geschikt zomerrelatiegeschenk? Een bedrukte zonnebril valt altijd in de smaak. Het is een product die doorgaans veel gebruikt gaat worden en met een mooie bedrukking valt uw bedrijf hier zeker mee op!

Personaliseer de zonnebrillen met een logo of met tekst!

Dat de zonnebril geen overbodige luxe is, daar komt u pas achter als u geen zonnebril bij u heeft tijdens warme zonnige dagen. Een zonnebril kopen kunt u overal doen, maar uw zonnebril personaliseren met een bedrijfslogo of tekst maakt de zonnebril uniek. Iedereen heeft vaak dezelfde saaie zonnebril. Geef een bijzondere zonnebril die bedrukt is cadeau en zorg ervoor dat diegene die de zonnebril ontvangt de zonnebril vaak draagt!

Een zonnebril geeft bescherming aan uw ogen

Een zonnebril ziet er niet alleen stijlvol uit, het geeft ook de juiste bescherming aan uw ogen. Uw ogen zijn één van de belangrijkste zintuigen die u bezit, die wilt u dan ook goed beschermen. Met de bedrukte zonnebrillen van De Pennenboer zijn uw ogen met UV400 beschermd. De bescherming zit in alle zonnebrillen en is conform aan de Europese normen.

Laat mensen er stijlvol bijlopen met een bedrukte zonnebril

Eén van de belangrijkste redenen voor het dragen van een zonnebril is omdat het een extra verlengstuk op uw outfit kan zijn. Zonnebrillen worden steeds stijlvoller en worden uitgezocht op hoe het bij het gezicht staat. Let er dus op dat u mooie zonnebrillen koopt, anders gaan mensen er niet mee rondlopen. Kies bijvoorbeeld voor een zonnebril met een felle kleur of juist een basic zwarte kleur met felgekleurde of witte bedrukking. De Pennenboer heeft een groot aanbod gave zonnebrillen die bedrukt kunnen worden. Met de bedrukking van de zonnebrillen kunt u de zonnebrillen extra stijlvol maken!

Vergoot de naamsbekendheid met een bedrukte zonnebril!

Een bedrukte zonnebril kan de naamsbekendheid van uw bedrijf of vereniging verhogen. Wanneer mensen de bedrukte zonnebril tijdens de zonnige dagen op zetten, dan zullen veel mensen het logo of tekst van uw bedrijf of vereniging zien. Het is een mooie manier om de naam van het bedrijf of de vereniging op een rustige manier onder de aandacht te brengen.

Bedrukte zonnebrillen online bestellen bij De Pennenboer!

In deze blog heeft u 4 redenen gelezen waarom een bedrukte zonnebril een goed relatiegeschenk kan zijn. Heeft u interesse in het bestellen van bedrukte zonnebrillen? Bekijk dan nu onze zonnebrillen pagina. Hier vindt u heel veel verschillende zonnebrillen die bedrukt kunnen worden. Het bedrukken van de zonnebrillen gebeurd doormiddel van een tampondruk. Op deze manier weten wij de kwaliteit van de bedrukking te garanderen. Vragen over de bedrukte zonnebrillen of over een ander product uit onze webshop? Neem even contact met ons op!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.