PERSOONLIJK ADVIES

Elektronica bedrukken: gewilde relatiegeschenken

Steeds vaker kiezen bedrijven voor elektronica bedrukken en uitdelen als relatiegeschenken. Bij de PennenBoer krijgen we steeds meer bestellingen om elektronica te bedrukken. Deze relatiegeschenken zijn zeer gewild, omdat ze door vrijwel iedereen goed gebruikt kunnen worden. U kunt bij ons terecht voor diverse bedrukte elektronica-relatiegeschenken. De elektronica kunt u naar wens laten bedrukken. In deze blog leest u welke artikelen u bij De PennenBoer kunt bestellen en hoe het bedrukken gaat.

Elektronica bedrukken | soorten

Populaire elektronica om te bedrukken zijn powerbanks, draadloze opladers en koptelefoons. In de webshop vindt u tientallen soorten. Bij de powerbanks en draadloze laders kunt u kiezen uit allerlei vormen en formaten. Sommige draadloze laders hebben extra functies, zoals een telefoonstandaard, een muismat, een powerbank, met een pennenhouder of speaker. Ook staan er notitieboekjes en portfolio’s/schrijfmappen in de webshop die een draadloze lader bevatten. De powerbanks en draadloze laders zijn er in diverse kwaliteiten, van de relatief goedkope exemplaren tot luxe items.

Onder elektronica bedrukken vallen ook de koptelefoons, deze bestaan uit on ear-koptelefoons en in ear-oordopjes. Er zijn tientallen verschillende soorten. De koptelefoons kunnen met draad of draadloos zijn. De oordopjes kunnen ook draadloos zijn en zijn vaak verpakt in een doosje.

Elektronica bedrukken | accessoires

In onze webshop vindt u ook diverse accessoires voor bij de elektronica. Wilt u elektronica bedrukken en daarbij deze bedrukbare accessoires bestellen om een pakket samen te stellen? Ook kunt u deze accessoires apart bestellen. Er staan onder andere tablethoesjes, telefoonhoesjes en webcamcovers in de webshop van De PennenBoer.

Hoe werkt dat, elektronica bedrukken?

Heeft u elektronica uitgezocht die u wilt laten bedrukken? Dan kunt u via de webshop aangeven of u een logo of een tekst wilt laten bedrukken. Ook is het bij sommige artikelen met een groot genoeg drukoppervlak mogelijk om een logo én een tekst te gebruiken. U kunt een gratis digitaal voorstel aanvragen via de webshop op de pagina van het product dat u zou willen bestellen. Ook is het mogelijk om het artikel direct te bestellen. Voordat wij deze gaan bedrukken, maken we altijd eerst een digitale drukproef die wij naar u mailen. Pas na uw goedkeuring gaat het productieproces van start.

Contact met ons over elektronica bedrukken

Heeft u vragen over elektronica bedrukken, over de producten of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, via de chat op onze website of via WhatsApp.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.