PERSOONLIJK ADVIES

Feest, jubileum of een geschenk? Laat glazen bedrukken!

Als bedrijf heeft u veel verschillende mogelijkheden om reclame te maken voor uw bedrijf. Uiteraard kunt u dit online doen, waar tegenwoordig veel mensen te vinden zijn. Daarnaast kunt u ook op andere manieren reclame maken door bijvoorbeeld glazen bedrukken. De bedrukte glazen kunt u dan inzetten binnen uw eigen bedrijf. Laat uw werknemers in de kantine of achter het bureau drinken uit bedrukte glazen met uw logo of bedrijfsnaam. Daarnaast kunt u ook glazen laten bedrukken voor de borrel. Hierbij kunt u dan denken aan bierglazen of wijnglazen. Hiermee kunt u uw bedrijfsnaam of logo op een leuke manier naar voren laten komen binnen uw bedrijf en op diverse feestjes. Daarnaast kunnen bedrukte bier-, wijn- of champagneglazen ook goed ingezet worden als relatiegeschenk naar klanten, relaties en werknemers. Lees snel verder voor diverse voorbeelden die u kunt gebruiken!

Feest, jubileum of borrel? Bierglazen en wijnglazen bedrukken bij De Pennenboer!

Geeft u een feest, is er een jubileum of staan jullie regelmatig bij elkaar voor een lekkere borrel? Dan kunt u daar als bedrijf ook op inspelen. Want u kunt ervoor kiezen om uit “gewone” bierglazen en wijnglazen te drinken, maar u kunt ook de bier- en wijnglazen bedrukken. Hierdoor kunt u de glazen net wat meer aankleden en uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo naar voren laten komen. Heeft u een jubileum of wilt u het bier- of wijnglas uitdelen als geschenk? Laat dan de glazen personaliseren! Hierdoor kunt u net dat stapje extra zetten en wordt de kans groter dat de bedrukte glazen gedeeld worden met anderen. Daarnaast kunt u na het feest ook elke aanwezige een bedrukt wijn- of bierglas meegeven. Hierdoor hebben zij een aandenken, maar is het ook mogelijk dat anderen het bedrukte glas zullen zien. Wilt u wijn- of bierglazen bedrukken? Dan heeft u een prachtig, maar vooral een functioneel relatiegeschenk die u kunt uitdelen!

Champagneglazen bedrukken voor een opening of lancering van een product?

Heeft u iets grootst te vieren zoals het openen van een nieuw pand of lanceert u een nieuw product? Dan hoort daar vaak champagne bij. Ook dan kunt u ervoor kiezen om champagneglazen te laten bedrukken. Champagneglazen bedrukken kan dan met uw bedrijfsnaam of logo, maar kan ook samen gaan met hetgeen wat er te vieren is. Wanneer u champagneglazen laat bedrukken, dan creëert u daarmee ook een mooi aandenken. Geeft u de bedrukte glazen mee met de aanwezigen? Dan kunnen zij hier later ook nog weer eens aan denken wanneer het glas weer gepakt wordt. Kortom, met glazen bedrukken kunt u vele kanten op gaan. Dit kan al in uw eigen kantine, bij de borrel of bij een viering. Daarnaast is het ook een leuk geschenk om uit te delen aan uw klanten, relaties en werknemers. Wilt u glazen bedrukken? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer en bestel eenvoudig online!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer snelle en persoonlijke service - prima kwaliteit

Kristof M. uit Wetteren - BE

9

Wederom geweldig!

Maureen uit Bergen op Zoom

10

Prima product

Rinus uit MOLENRIJ

8

Snelle reactie, product zoals omschreven

Niels uit Kampen

10