PERSOONLIJK ADVIES

Festival artikelen weggeven

Het festivalseizoen is weer begonnen en hier kunt u als bedrijf erg goed op inspelen. U kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat u handige en misschien wel noodzakelijke festival artikelen in huis hebt met een opdruk van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Doordat veel festivalgangers deze artikelen dan mee zullen nemen naar het festival, komt uw bedrijfsnaam bij veel mensen onder de aandacht en dit kan uw naamsbekendheid binnen no-time vergroten.

Als u een geschikt festival artikel wil scoren die u weg kunt geven als promotieartikel, dan moet u eerst nagaan wat uw doelgroep is. Festivalgangers zijn vaak jonge mensen van 18 jaar tot een jaar of 30, echter zitten er natuurlijk wat uitschieters tussen, maar dit is waarschijnlijk het grootste deel van de doelgroep. Het is dus van belang dat u er rekening mee houdt dat het festival artikel past bij deze doelgroep en dat deze doelgroep ook past bij uw bedrijf. Heeft u een product of dienst die binnen een andere doelgroep valt, dan heeft het niet heel veel zin om festival artikelen weg te gaan geven voor de promotie van uw bedrijf.

De leukste en handigste festival artikelen

Niet ieder promotieartikel kan worden gebruikt bij het benaderen van festivalgangers, het artikel moet wel leuk, handig en bruikbaar zijn voor een festivalbezoeker. Er zijn verschillende festivalartikelen die het erg goed doen bij deze desbetreffende doelgroep. U kunt hierbij denken aan zonnebrillen, caps of handige tassen waar ze al hun festival spullen in kunnen doen. Een regenponcho of compact op te bergen regenjas zijn ook erg geschikt als promotieartikel bij een festival, aangezien het niet altijd even mooi weer is in Nederland en er onverwacht een bui kan vallen tijdens een festival. Een festivalganger die zo’n poncho van u heeft ontvangen zal u dan erg dankbaar zijn en zo creëert u eenvoudig naamsbekendheid en een tevreden klantenkring. Er zijn nog veel meer artikelen die geschikt zijn voor festival bezoekers, de festival artikelen kunnen voor het festival worden weggeven, maar u kunt er ook voor kiezen om deze tijdens het festival uit te delen.

Waar moet u op letten?

Niet ieder artikel is geschikt om te gebruiken als promotieartikel bij een festival of voor festivalbezoekers. Zo is het van belang dat u een relatiegeschenk of promotieartikel kiest die bij het festival past en die de bezoeker ook echt kan gebruiken. Een groot artikel valt al af als festival artikel. Naar een festival wordt nooit veel meegenomen en alles moet zo compact mogelijk. Het is daarnaast ook een goed idee om handige geschenken uit te delen die gelijk gebruikt kunnen worden. Tevens is het ook belangrijk om naast een geschikt festival artikel, er ook voor te kiezen om het artikel op te laten vallen. Een kaal en saai product zal het niet goed doen onder de bezoekers en ook is hier verder geen informatie aan verbonden. Het bedrukken van de festival artikelen is dan ook een echte must om zo de naamsbekendheid van uw bedrijf te kunnen vergroten op een festival of evenement.

Wilt u graag meer informatie of tips over het geschikte festival artikel die u als bedrijf uit kunt delen om uw bedrijf te promoten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Ook kunt u terecht bij onze klantenservice met vragen over festival artikelen uit ons assortiment en over het laten bedrukken van deze geschenken. De PennenBoer is dé online webshop voor geschikte promotieartikelen voor festivalgangers!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.