PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop sjaals, mutsen en handschoenen bedrukken

In de winter kunt u met relatiegeschenken perfect inspelen op het koude weer. Laat u sjaals, mutsen en/of handschoenen bedrukken met uw logo, dan creëert u een geschenk dat de ontvanger erg lang kan gebruiken. Wilt u daarbij op uw budget letten en het liefst goedkoop sjaals, mutsen en handschoenen bedrukken? Lees dan gauw verder, want wij hebben perfecte warme-winter-items voor u!

Goedkoop sjaals bedrukken

Wie gebruikt er geen sjaal? Vrijwel iedereen kleedt zich - zeker als het écht koud wordt - warm aan door een sjaal te gebruiken. Kiest u voor goedkoop sjaals bedrukken, dan geeft u daarmee een zeer gewild geschenk weg. De ontvanger zal de sjaal geregeld gebruiken en daardoor zal hij of zij de bedrukking vaak zien. Maak in onze webshop uw keuze uit meer dan vijftien verschillende designs en diverse kleuren om goedkoop sjaals te bedrukken. Kiest u voor een grotere opvallende bedrukking of liever voor een subtielere?

Goedkoop mutsen bedrukken

Een warme muts is echt een musthave tijdens de écht koude dagen. Goedkoop mutsen bedrukken is dan ook zeker een mooie optie. Op de fiets naar het werk, tijdens het sporten buiten of als mensen om een andere reden langer buiten zijn: een muts is op koude dagen zo fijn. Wat dacht u ervan om deze gelegenheid aan te pakken om uw bedrijf positief te profileren door goedkoop mutsen te bedrukken? U maakt niet alleen de ontvanger blij met een warm geschenk, maar laat de ontvanger hiermee vanzelf reclame maken voor uw bedrijf als u de goedkope mutsen laat bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Goedkoop handschoenen bedrukken

Ten slotte is goedkoop handschoenen bedrukken ook zeker een goed idee. Kies uw favoriete ontwerp in onze webshop, bijvoorbeeld met speciale uiteinden op de duim, wijsvinger en middelvinger voor het bedienen van een smartphone. En kies een bedrukking voor op de handschoenen, zoals uw logo of bedrijfsnaam. Bedenk u hierbij dat veel mensen deze bedrukking zullen zien. Door goedkoop handschoenen te bedrukken en uit te delen maakt u de ontvangers en uw bedrijf blij!

Contact over goedkoop sjaals, mutsen en handschoenen bedrukken

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies over goedkoop sjaals, mutsen en handschoenen bedrukken? Neem dan gerust contact met ons op via de chat of via de gegevens op onze contactpagina. Wij helpen u graag!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.