PERSOONLIJK ADVIES

9x Goedkope bedrukte lente-geschenken

Het uitdelen van goedkope bedrukte lente-geschenken is een fantastisch idee! Waarom? Mensen hebben een winter lang binnen gezeten en willen naar buiten, ze ontmoeten hun vrienden, gaan naar festivals, zitten middagen lang op een terras om te genieten van een koud drankje in de zon. En als ze dan een bedrukt lente-geschenk bij zich hebben, zien niet alleen zijzelf keer op de keer de bedrukking. Ook de mensen om hen heen zien uw bedrijfsnaam of logo. U creëert met bedrukte goedkope lente-geschenken dus een enorm bereik! Lees in deze nieuwsbrief onze negen favoriete goedkope lente-geschenken. Of kijk zelf verder in onze webshop om uw eigen favoriet te ontdekken.

Buiten actief | Goedkope bedrukte lente-geschenken

Na al die donkere en koude maanden is de lente een perfect seizoen om buiten actief te zijn. In de achtertuin, in het park, op het strand of bij het zwembad: de temperaturen kunnen al lekker oplopen in de lente en daar kunt u dan ook heel passende bedrukte lente-geschenken voor uitdelen. Denk bijvoorbeeld aan frisbees, die al generaties lang zorgen voor ontzettend veel plezier met een eenvoudig voorwerp. Of kiest u liever voor strandballen of andere opblaasbare artikelen? Kies uw favoriete goedkope lente-geschenk en laat deze door ons bedrukken!

Goed hydrateren | Goedkope bedrukte lente-geschenken

Na al die inspannende lente-activiteiten is wat extra vocht geen overbodige luxe. U kunt hierop inspelen door goedkope bedrukte drinkflessen uit te delen. De ontvanger kan deze drinkflessen keer op keer vullen met water of andere dranken en zal bij elk gebruik uw bedrukking zien, net als mensen in zijn of haar omgeving. Ook kunt u goedkope biologische drankjes met bedrukking bij ons bestellen, voor een extra gezonde boost. Of kies voor één van onze goedkope koeltassen, zodat de ontvanger zijn of haar eten en drinken lekker koel kan bewaren onderweg, in het park, op het strand…

Voor in de zon | Goedkope bedrukte lente-geschenken

We kunnen de komende maanden weer volop genieten van de zon, maar soms is het prettig om je tegen de fellere zonneschijn te beschermen, zeker als het erg warm wordt. Verrast u uw klanten, bezoekers of gasten met een goedkope bedrukte zonnebril en/of pet? Dan zult u niet alleen de ontvanger daar erg blij mee maken, maar ook uzelf: de zonnebril en pet zal vaak gedragen worden en daardoor zullen zowel de ontvangers als de mensen in zijn of haar omgeving telkens opnieuw de bedrukking ziet. Wat (onbewust) zorgt voor een nóg positiever gevoel bij uw bedrijf. Ook kunt u in de webshop van De PennenBoer kiezen voor goedkope bedrukte zonnebrandcrème, wat zeker voor positieve reacties zal zorgen.

Contact over goedkope bedrukte lente-geschenken

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over goedkope bedrukte lente-geschenken:

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.