PERSOONLIJK ADVIES

Onze top 9 goedkope festivalproducten

Het festivalseizoen staat voor de deur: zorg dat u de promotieartikelen op tijd in huis heeft! Met de promotieartikelen geeft u fantastische reclamedragers weg die de gasten tijdens het festival kunnen gebruiken, maar ook nog lange tijd daarna. En laat u de producten bedrukken met het logo of de naam van het festival? Dan zullen de gasten én mensen in zijn of haar omgeving nog lange tijd de bedrukking zien: een prachtige manier om uw gasten reclame voor uw festival te laten maken. In dit blog geven we u de top 9 van onze festivalproducten-aanraders, kies uw favoriet!

Zonnige artikelen | Goedkope festivalproducten

De meeste festivals vinden plaats in de zonnige maanden, daarom kopen veel organisatoren van festivals speciale producten voor in de zon bij ons. Vooral de zonnebrillen zijn erg populair. U vindt allerlei soorten zonnebrillen in onze webshop, met name de goedkope zonnebrillen zijn zeer geschikt voor festivals, omdat u ze met een klein budget in grote aantallen kunt kopen. Of kiest u liever voor goedkope waaiers of trucker caps?

Tijd voor een spelletje? | Goedkope festivalproducten

Veel bezoekers van festivals vinden het heerlijk om even actief bezig te zijn. Daar kunt u dan ook perfect op inspelen door te kiezen voor promotieartikelen waar de gasten zich mee kunnen uitleven. Zoals de goedkope strandballen, deze worden leeg geleverd en nemen dus weinig ruimte in. Zodra de bezoekers ze opblazen krijgen ze echter een leuke strandbal waar ze zich ongetwijfeld goed mee kunnen vermaken: voetballen, volleyballen of meenemen in zee! Ook kunt u kiezen voor andere goedkope opblaasbare artikelen om mee te spelen. Of kies voor een goedkope frisbee, want: een potje frisbeeën, wie zegt daar nou nee tegen?

Onze andere aanraders | Goedkope festivalproducten

Om vooraf of tijdens het festival reclame te maken voor dit evenement kunt u kiezen voor bedrukte zadelhoesjes. Deze zadelhoesjes plaatst u over de zadels van fietsen, waarna de eigenaar van de fiets de bedrukking zal zien. Zadelhoesjes zijn erg goedkoop en daardoor perfect om in grote getallen in te kopen en te verspreiden. (Controleer van tevoren of u een vergunning nodig heeft om in de desbetreffende gemeente zadelhoesjes te verspreiden.)

Krijgen de bezoekers op uw festival een festivalpas? Dan is een goedkoop keycord ideaal, hier kunnen de bezoekers hun pas aan hangen, zodat ze ‘m altijd bij de hand hebben. Ook goedkope sleutelhangers zijn erg populair op festivals, vooral als het een sleutelhanger met een extra is, zoals een blik- en flesopener. Deze worden nog jaren na het festival gebruikt!

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over goedkope festivalproducten bedrukken? Neem gerust contact met ons op via de chat of de gegevens op onze contactpagina

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.