PERSOONLIJK ADVIES

Top 5 goedkope geschenken | De Pennenboer

Een mooi geschenk hoeft niet duur te zijn. Bij het afgeven van geschenken gaat het namelijk om het idee erachter. U laat aan iemand ziet dat u aan deze persoon denkt en moeite doet om een goede relatie te behouden of op te bouwen. Niet voor niets worden de cadeaus daarom ook wel relatiegeschenken genoemd. Wij geven u hieronder een overzicht van 5 topcadeaus voor lage prijzen:

 

# Mondkapjes bedrukken

We starten de lijst direct met een goedkoop relatiegeschenk die vandaag de dag niet weg te denken is uit onze samenleving. Mondkapjes bedrukken is een opkomende trend. COVID-19 is helaas al een tijdje aan de gang en het einde is nog niet in zicht. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun mondkapje te laten bedrukken. Bedrukte mondkapjes kijk je namelijk vriendelijker op dan medische mondkapjes. Mondkapjes bedrukken is dus een prima optie als het gaat om goedkope relatiegeschenken.

 

# Opblaasbare strandartikelen bedrukken

Zoekt u tijdens deze hete zomerdagen wellicht goedkope relatiegeschenken die hierbij passen. Dan vindt u wellicht onze collectie bedrukte opblaasbare strandartikelen interessant. Deze cadeaus komen namelijk altijd van pas met het mooie weer. Denk aan vakanties, dagjes strand, het zwembad of lekker achter in de tuin. Van bedrukte luchtbedden tot opblaasbare bekerhouders, in onze collectie opblaasbare strandartikelen vindt u altijd een goedkoop relatiegeschenk die geschikt is voor uw doeleinden.

 

# IJskrabbers bedrukken

Op dit moment niet echt de relatiegeschenken waar als eerste aan wordt gedacht. Maar toch zijn bedrukte ijskrabbers goedkope relatiegeschenken. Daarnaast zijn ze tijdens de vorst zeer gewild en komen altijd van pas.

 

# Lolly’s bedrukken

Als we over onze lolly’s praten, dan hebben we het echt over lowbudget. Deze platte lolly met folie is namelijk al verkrijgbaar vanaf €0,05! U kunt kiezen uit diverse kleuren en daarnaast kunt u de folie laten voorzien van logo of tekst.

 

# Potloden bedrukken

Toch blijven onze potloden de goedkoopste mogelijkheid om te bedrukken. Dit goedkope relatiegeschenk is voorzien van gum en HB-graad. Daarnaast zijn de bedrukte potloden beschikbaar is diverse kleuren zoals limoen, lichtblauw, beige, rood etc. U ontvangt eerst een digitale proefdruk en dat alles vanaf €0,04 per stuk!

 

Vragen over onze goedkope relatiegeschenken?

 

Heeft u vragen of bent u benieuwd welke goedkope mogelijkheden wij nog meer in ons assortiment hebben. Bekijk dan onze website of neem gerust contact op met één van onze experts. Zij helpen u met veel plezier verder!

Tags: voordelig

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Super prijskwaliteit verhouding en snelle levering...wat wil je nog meer! TOP!

An Daniëls uit Strijtem

10

topfirma

joeri Vanlancre uit zegelsem

10

Vlotte communicatie en levering

Charlène uit Lichtervelde

9

Goede service

Yaniek uit Assen

8