PERSOONLIJK ADVIES

Ik ga op reis en neem mee ...

We kennen het spelletje vast wel, ik ga op reis en neem mee. Iedereen noemt om de beurt een product wat wordt meegenomen, hierbij moet steeds de voorgaande producten eerst genoemd worden. Dit gaat zo door totdat iedereen af is. U heeft het vast zelf ook wel eens gespeeld. Zoals het spelletje veel producten kan bevatten, zo nemen mensen vaak ook veel dingen mee op vakantie en daar kunt u als bedrijf op inspelen met relatiegeschenken of promotieartikelen. Een product dat iedereen meeneemt op vakantie is natuurlijk een koffer. Bij De Pennenboer kunt u bijvoorbeeld een koffer bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Wanneer uw klant, relatie of werknemer met de bedrukte koffer op het vliegveld loopt, dan kunnen veel mensen de bedrukking zien en in aanraking komen met uw bedrijf. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden om op te vallen tijdens uw vakantie. Benieuwd? Lees snel verder!

Diverse vakantie relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Of we nu op vakantie gaan naar een warm land of liever op wintersport gaan, veel mensen verlaten jaarlijks hun huis voor een aantal weken en ruilen deze om voor een mooi vakantie adres. Heeft u klanten, relaties of werknemers die naar een warm land en naar het strand trekken? Laat voor hen dan bijvoorbeeld strandballen of een strandlaken bedrukken. Gaan zij op wintersport of naar een kouder land? Dan kunt u een sjaal of muts bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking. Doordat zij deze geschenken op hun vakantie kunnen gebruiken, kunnen zij reclame maken voor uw bedrijf. Daarnaast geeft u hen een geschenk waar zij echt iets aan hebben. Daardoor blijft u ook bij hen in de gedachten zitten. Wilt u geschenken bedrukken voor de vakantie van uw relatie, klant of werknemer? Bekijk dan het aanbod van De Pennenboer!

Talloze relatiegeschenken en promotieartikelen

Naast diverse geschenken die u kunt bedrukken om mee te geven op vakantie, biedt De Pennenboer nog diverse andere geschenken aan. Dankzij een breed assortiment en uitgebreide keuze is er voor vrijwel elk bedrijf, elke doelgroep en elk moment een geschikt geschenk te vinden en te bedrukken. Bent u op zoek naar een goed relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wij bieden u kwaliteit producten, een uitstekende service en zeer scherpe prijzen. Daarom is De Pennenboer dé plek voor al uw relatiegeschenken en promotieartikelen. Daarnaast ontvangt u ook een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog aanpassingen doen. Wij gaan uw geschenken pas bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij ons verzekerd van de juiste bedrukking. Wilt u geschenken bedrukken? Bekijk dan ons aanbod en bestel de gewenste eenvoudig online!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

SUPER

Yvonne uit Helmond

9

Supersnelle levering en fijn contact klantenservice

Mike uit Roosendaal

10

Snelle service & top kwaliteit!

Zoë uit Leiden

8

lang wachten maar blij met resultaat!

Natascha de Bruijn uit koewacht

8