PERSOONLIJK ADVIES

Alle ins & outs over de katoenen tassen van De PennenBoer

De katoenen tas is één van de meest favoriete artikelen in de webshop van De PennenBoer. Niet zo gek, want katoenen tassen zijn goedkoop én duurzaam: een prachtige combinatie. We ontvangen veel vragen van onze klanten en daarom geven we u in dit blog graag alle ins & outs over katoenen tassen bedrukken.

Wat is het formaat van de katoenen tassen?

In onze webshop vindt u katoenen tassen in allerlei formaten. Het formaat 38 x 42 cm is het meest gekozen formaat, hier hebben wij dan ook de meeste keuze in. U kunt ook kiezen voor kleinere tassen (bijvoorbeeld 22 x 27 cm). Of wilt u een grotere tas met een bodem en eventueel bredere zijkanten? Ook daarin hebben wij ruime keuze, zoals 48 x 36 x 10 cm.

Wat is grammage?

Bij de omschrijving van onze katoenen tassen ziet u naast de afmeting ook het grammage van de tassen, zoals 105 grams, 155 grams, 160 grams en 195 grams. Dit getal is het gewicht van het materiaal als deze één vierkante meter groot is. Dus het materiaal van een 105 grams tas weegt 105 gram per vierkante meter. Hoe hoger dit getal, hoe sterker de katoenen tas is.

Wat zijn de lichte en zware grammages?

De 105 grams tas is onze goedkoopste katoenen tas, deze tas is niet zo sterk, maar kan zeker wel wat gewicht dragen. De 160 grams tas (de ecru variant is 160 grams, de gekleurde varianten zijn 155 grams) zijn erg stevige katoenen tassen, de meeste klanten kiezen voor deze tassen. Zoekt u tassen van echt zware kwaliteit? Kies dan voor een canvas tas van 300 of zelfs 380 grams.

Hebben de tassen korte of lange hengsels?

De meeste katoenen tassen hebben lange hengsels, deze zijn tussen de 50 en 70 cm (meestal 64 cm). Korte hengsels zijn tussen de 20 en 50 cm.

Welke bedrukking kan er op een katoenen tas?

Bij onze katoenen tassen kunt u kiezen voor exacte PMS-kleuren (één, twee, drie of vier kleuren) of full colour. De exacte PMS-kleuren zijn ideaal als u een logo wilt laten printen of een tekst, waarbij er maximaal vier kleuren gebruikt worden. Heeft u een afbeelding met meer dan vier kleuren of met kleurverloop? Kies dan voor full colour, de prijs hiervan is op aanvraag en hangt af van het ontwerp.

Is het mogelijk de tassen aan twee zijden te bedrukken?

Het is bij onze katoenen tassen mogelijk om beide zijden te bedrukken. U kunt kiezen voor twee gelijke of verschillende ontwerpen. Bij gelijke ontwerpen aan beide zijden betaalt u de instelkosten van één zijde.

Wat is OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio-katoen?

Naast de ‘standaard’ katoenen tassen, bieden wij u ook een assortiment tassen met keurmerken aan: OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio-katoen. Wilt u meer weten over deze keurmerken? Lees dan ons blog Eco tassen: wat is OEKO-TEX, GOTS, fairtrade en bio-katoen?

Vragen over katoenen tassen?

Wilt u meer weten over onze katoenen tassen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag:

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.