PERSOONLIJK ADVIES

Kantoorartikelen bedrukken en inzetten als relatiegeschenk

Het vinden van het juiste relatiegeschenk kan soms erg lastig zijn. Daarom wilt De Pennenboer iedereen graag helpen met het vinden van het juiste relatiegeschenk. Onder andere door middel van deze blogs bieden wij inspiratie voor leuke en originele relatiegeschenken waar uw relaties ook daadwerkelijk wat aan hebben en actief kunnen gebruiken. Wanneer u veel relaties heeft die tijd doorbrengen op kantoor, dan biedt De Pennenboer in dit blog diverse kantoorartikelen die bedrukt en vergeven kunnen worden. Bent u benieuwd naar de artikelen? Lees dan snel verder!

Voordelen van kantoorartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Doordat u het kantoorartikel kunt bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking zal uw merk goed zichtbaar zijn op het bureau van de ontvanger. Daarnaast kan de ontvanger deze kantoorartikelen de hele dag door gebruiken. Hierdoor kan diegene per dag meerdere keren in contact komen met uw bedrijf door middel van de bedrukking. Kantoorartikelen bedrukken en uitdelen is daarom een heel goed idee wanneer uw klanten, relaties of werknemers veel op kantoor zitten. Want met deze geschenken biedt u de ontvanger een functioneel relatiegeschenk en die zijn altijd welkom! Maar wat zijn de voordelen van bedrukte kantoorartikelen?

  • Kantoorartikelen worden de gehele dag gebruikt, wellicht door meerdere mensen.
  • Doordat de meeste kantoorartikelen op het bureau liggen is uw bedrukking de gehele dag zichtbaar voor de ontvanger. Ook kunnen anderen die langslopen de bedrukking zien.
  • Omdat de kantoorartikelen op het bureau liggen komt de ontvanger uw merk elke dag weer tegen. Hierdoor kunt u een prettig gevoel bij de ontvanger verkrijgen.

Welke kantoorartikelen kan De Pennenboer allemaal bieden? Wij hebben een breed assortiment met diverse kantoorartikelen beschikbaar. Hierdoor is er voor elk bedrijf wel een geschikt geschenk te vinden, maar kunt u ook een mooi pakket samenstellen. Het meest bekende kantoorartikel zijn natuurlijk pennen. Daarnaast bieden wij onder andere notitieboekjes, mokken, theeglazen, laptoptassen en nog veel meer producten. Ook kunt u duurzame relatiegeschenken kiezen. Want wij bieden bijvoorbeeld ook notitieboekjes met karton, bamboe pennen en koffiebekers to go. Daarmee kunt u ook laten zien dat u een duurzaam bedrijf bent.

Ruim assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen

De Pennenboer beschikt over een ruim assortiment kantoorartikelen. Echter is dat maar een klein onderdeel van het totale aanbod. Want De Pennenboer biedt een groot assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen aan. Wanneer kantoorartikelen bedrukken toch niet bij uw bedrijf of bij uw relaties past, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. De Pennenboer heeft veel meer voor u beschikbaar. Bekijk ons volledige aanbod eenvoudig via onze website. Wanneer u een gewenst relatiegeschenk of promotieartikel heeft gevonden, dan kunt u die eenvoudig online bestellen. Wij verzorgen uitstekende kwaliteit en een goede service. Laat u geschenken bij De Pennenboer bedrukken? Dan ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk. Dan weet u hoe de bedrukking eruit komt te zien en kunt u nog aanpassingen doen. Kwaliteit gegarandeerd!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8

Perfect!

Michelle uit Huizen

10

Heel aangenaam

An uit Lennik

9