PERSOONLIJK ADVIES

Kerstpakket bestellen en uitdelen

Jaarlijks worden ze uitgedeeld aan klanten, werknemers en andere doelgroepen, de kerstpakketten. Elk jaar is het weer een verrassing wat er in het pakket is gestopt. Terwijl het voor bijvoorbeeld de werkgever elke keer weer een lastige klus is om het kerstpakket samen te stellen. De PennenBoer kan je hierbij helpen. Want wij bieden een ruim assortiment met kerstpakketten aan. Hierdoor hoef je niet zelf een kerstpakket samen te stellen, maar kan je samengestelde kerstpakketten bestellen en uitdelen aan de gewenste doelgroepen. Dankzij een uitgebreid assortiment is er voor iedereen wel een geschikt kerstpakket te vinden. Maar uiteraard kan je er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Hiervoor bieden wij diverse leuke artikelen die jij kunt laten bedrukken. Voor inspiratie kun je ons blog verder lezen!

Zelf een kerstpakket samenstellen bij De PennenBoer

Naast een samengesteld kerstpakket te bestellen is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Hierdoor heb je meer invloed op de geschenken die in het pakket zitten en kan je ook een persoonlijk kerstpakket samenstellen. Daarbij kan je vele kanten op gaan, wil je voor geschenken gaan die goed gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven? Of kies je juist voor geschenken die goed gebruikt kunnen worden tijdens de kerstdagen? Wanneer je echt een kerstgeschenk voor de kerstdagen wilt samenstellen, dan kies je sneller voor een heerlijk wijntje, lekkere versnaperingen en diverse andere geschenken die tijdens de kerst gebruikt kunnen worden. Ga je voor een meer algemenere kerstpakket waar diverse geschenken bedrukt kunnen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor katoenen tassen, ijskrabbers, mokken, wijnglazen en bierglazen. Deze geschenken kunnen gebruikt worden met de kerstdagen, maar kunnen ook gebruikt worden in het rest van het jaar. Hierdoor komt jouw bedrijf niet alleen naar voren tijdens deze kerstdagen, maar kunt je dankzij de bedrukking het hele jaar door reclame laten maken!

Dankzij een ruim aanbod veel keuze!

Doordat De PennenBoer niet alleen samengestelde kerstpakketten biedt, maar ook diverse geschenken voor jouw bedrijf kan bedrukken, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom is het goed om met het samenstellen van een kerstpakket op tijd te beginnen. Want naast het maken van de keuzes moeten bedrijven ook de tijd hebben om deze pakketten bij elkaar te zoeken en op te sturen. Daarnaast is die periode vaak druk, waardoor de levertijd al iets langer wordt. Wil jij dus een kerstpakket samenstellen of bestel je een al samengesteld kerstpakket? Doe dit dan op tijd, zodat je er zeker van bent dat jouw kerstpakketten op tijd hebt ontvangen. Bij De PennenBoer kan je eenvoudig een kerstpakket bestellen of samenstellen. Heb je vragen of wil je advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9