PERSOONLIJK ADVIES

Kerstpakket samenstellen? Begin op tijd!

Ook al hebben we laatst een hittegolf gehad en is het nu nog steeds lekker weer. Toch moeten we ook alweer aan de winter gaan denken. Want wilt u bijvoorbeeld uw werknemers, klanten of relaties voorzien van een samengesteld kerstpakket? Dan kunt u hier nu beter al mee beginnen! Want u moet er wel rekening mee houden dat een kerstpakket samenstellen niet zomaar twee weken van te voren kan. Daarnaast zit u met de levertijd en de manier waarop u het kerstpakket wilt leveren. Kortom, een kerstpakket samenstellen kost veel tijd en moet zorgvuldig gedaan worden. Daarom moet u hiervoor de benodigde tijd vrij maken en hier ook op tijd mee beginnen. Wilt u alvast inspiratie op doen voor uw kerstpakket? De Pennenboer biedt vele mogelijkheden. Lees daarom snel ons blog of doe inspiratie op in onze webshop!

Praktische wintergeschenken in het kerstpakket

In een kerstpakket kunt u diverse geschenken stoppen. Daarnaast kunt u deze geschenken ook bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Wanneer het geschenken zijn die door de ontvanger gebruikt kunnen worden zal diegene reclame voor uw bedrijf kunnen maken. Want stopt u wellicht een paraplu in het kerstpakket? Dan kunt u de paraplu bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Hierdoor zal uw bedrijf goed naar voren komen wanneer iemand met de bedrukte paraplu rondloopt. Daarnaast kunt u ook producten in het kerstpakket stoppen die ervoor zorgen dat de ontvanger warm de winter door komt. Denk dan bijvoorbeeld aan mutsen, sjaals en handschoenen. Ook deze producten kunt u uiteraard bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp. Daarmee creëert u prachtige relatiegeschenken die u mee kunt geven in het kerstpakket.

Kerstpakket vullen met lekkere geschenken

Natuurlijk moet er in een kerstpakket niet alleen gedacht worden aan het bedrijf, maar mogen er ook zeker producten inzitten waar de ontvanger van kan genieten. Naast bovenstaande relatiegeschenken kunt u er ook voor kiezen om andere soorten producten te bedrukken en in het kerstpakket te stoppen. Denk dan bijvoorbeeld aan chocolade of ander snoepgoed. Daarnaast kunt u ook nog een mooie fles wijn hebben uitgezocht die u graag mee wilt geven in het kerstpakket. Dan kan die fles direct gebruikt worden bij het kerstdiner of tijdens oud en nieuw. Wellicht wilt u daarbij wijnglazen bedrukken zodat de wijn uit een mooi bedrukt wijnglas gedronken kan worden. Ook is het mogelijk om diverse andere glazen te bedrukken. Wellicht bent u juist op zoek naar bierglazen, ook die bieden wij aan op onze website!

Eindeloos veel mogelijkheden voor uw kerstpakket

Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw kerstpakket te vullen met praktische geschenken of met geschenken om lekker van te genieten. Doordat er zoveel keuze is binnen de producten die u kunt geven, maar ook dat deze producten allemaal apart bedrukt kunnen worden, heeft u ontzettend veel keuze. Hierdoor, maar ook door de levertijd van de verschillende producten moet u op tijd beginnen met het samenstellen van de kerstpakketten. Daarnaast wordt het richting het einde van het jaar steeds drukker, waardoor de kans ook groter wordt de producten niet op tijd geleverd kunnen worden. Dat zou uiteraard jammer zijn! Begin dus op tijd met uw kerstpakketten!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10