PERSOONLIJK ADVIES

Luxe kerstgeschenken kiezen

Luxe kerstgeschenken kiezen

We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat voor we het weten de kerstdagen alweer zijn aangebroken. De kerstdagen zijn een uitstekend moment voor het geven van een kerstgeschenk. Het is heel normaal om uw personeel vlak voor de kerstdagen een kerstpakket of kerstgeschenk cadeau te doen als blijk van waardering en bedankje voor het afgelopen jaar. Daarnaast is het ook slim om uw relaties en/of klanten te verassen met een kerstgeschenk. Iedere relatie vindt het leuk om waardering te krijgen door middel van een geschenk. Een kerstgeschenk betekent een extra aandacht moment aan het einde van het jaar wat bij uw relaties en klanten een positieve associatie met uw bedrijf met zich meebrengt. U kunt ervoor kiezen om al uw relaties hetzelfde geschenk te geven. Kies dan voor een geschenk dat voor iedereen bruikbaar is. U kunt ook kiezen voor een luxe kerstgeschenk dat past bij deze relatie of klant. Hiermee zal u een goede indruk maken.

Ideeën voor het geval van een luxe kerstgeschenk

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van kerstgeschenken. U kunt natuurlijk kiezen voor een kerstpakket bestaande uit diverse (luxe) artikelen. De liefhebber van wijn maakt u blij met een luxe wijnpakket voorzien van heerlijke wijn(en) en prachtige wijnglazen. Een andere relatie maakt u wellicht blij met een bierpakket voorzien van speciaal bieren en bierglazen. Andere ideeën zijn gadgets zoals een powerbank met veel capaciteit, een luxe koptelefoon of bluetooth speaker. Bent u actief in een bepaalde branche, dan kunt u ook kiezen voor een luxe geschenk gerelateerd aan deze branche. Een luxe of exclusief kerstgeschenk is niet per definitie ook een duur geschenk. Wel is het een bijzonder of persoonlijk effect wat maakt dat de ontvanger extra verast en blij zal zijn met uw geschenk. Vrouwen maakt u vaak blij met fijne verzorgingsproducten, er zijn natuurlijk ook heren die u hier ontzettend blij mee maakt. Een relatie die veel onderweg is in Nederland maakt u wellicht blij met een stormparaplu, een klant die veel reist geeft u een reiskoffer cadeau.

Bedrukte kerstgeschenken

Wanneer u ervoor kiest om uw klanten en/of relaties rond de kerstdagen te verassen met een luxe kerstgeschenk, dan doet u dit natuurlijk om hen te bedanken. U kiest een passend of luxe kerstgeschenk om op te vallen tussen de rest, dit zorgt ervoor dat zij u bedrijf zullen onthouden. Wilt u er echt zeker van zijn dat zij zich uw bedrijf zullen herinneren? Laat dan het kerstgeschenk bedrukken. U kunt diverse artikelen voorzien van uw bedrijfsnaam of -logo door middel van bedrukking. Wanneer de ontvanger het bedrukte artikel gebruikt, zal hij of zij altijd weer even aan u en uw bedrijf worden herinnerd. Het is op dat moment ook meteen duidelijk dat het geschenk van uw bedrijf afkomstig was. Een artikel dat ook in het openbaar wordt gebruikt, zorgt tevens voor reclame. Meerdere mensen zullen in aanraking komen met uw bedrijfsnaam of -logo. Dit zorgt voor extra reclame en dus het vergroten van uw naamsbekendheid. Op goedkoopppennenbedrukken.nl kunt u terecht voor vele soorten relatiegeschenken die u allen kunt laten bedrukken.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.