PERSOONLIJK ADVIES

De meerwaarde van een relatiegeschenk

De meerwaarde van een relatiegeschenk

Relatiegeschenken worden tegenwoordig erg veel toegepast door bedrijven. Dit kan zijn om het bedrijf te promoten, maar ook om waardering te tonen naar klanten en relaties. Bent u van plan om relatiegeschenken te gaan gebruiken voor uw bedrijf, maar bent u nog niet overtuigd van de meerwaarde ervan? Lees dan snel deze blog verder, waarin we de meerwaarde van relatiegeschenken bespreken en ook de diverse mogelijkheden die u heeft.

U kunt voor diverse doeleinden gebruik gaan maken van relatiegeschenken. Zo kunt u deze gebruiken ter promotie van uw bedrijf. De meerwaarde van een relatiegeschenk bij promotie, is dat uw bedrijf iedere keer weer onder de aandacht wordt gebracht bij mensen. Op deze manier kunt u gemakkelijk een grote groep mensen bereiken en kunt u hiermee nieuwe klanten binnenhalen. 

Een relatiegeschenk kan ook dienen als bedankje of blijk van waardering naar bestaande klanten en relaties toe. Op deze manier kunt u als bedrijf uw klanten en relaties dicht bij het bedrijf houden. De band met bestaande klanten kunt u zo enorm versterken en op deze manier wordt de mond-op-mond reclame nog meer gestimuleerd. Relatiegeschenken zijn dus ook uitstekend te gebruiken voor klantenbinding en een beter bedrijfsimago.

Relatiegeschenk aan uw medewerkers

Een relatiegeschenk kan niet alleen voor externe doeleinden worden gebruikt, maar ook binnen het bedrijf wordt een relatiegeschenk zeker gewaardeerd. Zo kunt u ook relatiegeschenken geven aan uw medewerkers om zo een blijk van waardering te tonen. De meerwaarde van een relatiegeschenk aan uw medewerkers is dat zij dit ook zeker zullen waarderen. Het verbetert de band tussen werkgever en werknemer, de werknemers zullen zich dan ook zeker gewaardeerd voelen. 

Relatiegeschenken zijn ook uitstekend te gebruiken bij feestdagen of speciale gelegenheden. Zo wordt er tijdens de feestdagen ook vaak gebruikt gemaakt van relatiegeschenken voor medewerkers en betrokkenen binnen een bedrijf. Dit kan uiteraard ook worden toegepast bij een jubileum van het bedrijf of als een werknemer zoveel jaar in dienst is. 

Bedrukte relatiegeschenken, een nog betere keuze

Wilt u echt meerwaarde halen uit relatiegeschenken, dan is het verstandig om deze te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Een bedrukt relatiegeschenk is hierdoor uitstekend voor promotioneel gebruik bij evenementen, beurzen en voor het werven van klanten. Bent u op zoek naar geschikte relatiegeschenken voor uw bedrijf die ook echt meerwaarde hebben? Dan bent u bij Suprème Relatiegeschenken aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor tassen, pennen, drinkflessen of mokken. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden te vinden in onze webshop. 

Meer informatie over de meerwaarde en mogelijkheden van relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!  

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10