PERSOONLIJK ADVIES

Modern én milieubewust: duurzame relatiegeschenken bedrukken

Duurzame relatiegeschenken bedrukken is sterk in opkomst de laatste tijd. Zeker het afgelopen jaar merken we bij De PennenBoer een enorme stijging in de vraag naar bedrukte duurzame relatiegeschenken. Steeds meer bedrijven en particulieren zijn zich bewust van de wijze waarop de huidige samenleving produceert en consumeert. Door hier op in te spelen, laat u zien dat u hier ook mee begaan bent. Dit zullen veel mensen zeer waarderen. En dat geeft u net dat beetje extra ten opzichte van anderen!

Duurzame relatiegeschenken bedrukken: modern!

Denkt u bij duurzame relatiegeschenken bedrukken nog aan oubollige en saaie artikelen? Wij kunnen u vertellen: die tijd is voorbij. U kunt de meest moderne producten en ontwerpen in een duurzame uitvoering bestellen bij ons. Veel producten zijn in meerdere kleuren beschikbaar. En bestelt u grote aantallen? Vanaf 5.000 of 10.000 producten kunt u de meeste producten custom made laten produceren. Dat betekent dat u de producten helemaal naar wens kunt laten aanpassen.

Hoe werkt dat, duurzame relatiegeschenken bedrukken?

De bedrukking kunt u zelf kiezen. Veel bedrijven en instellingen laten hun naam of het logo op het duurzame relatiegeschenk drukken. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere tekst of afbeelding. Wij maken graag een gratis digitaal voorstel voor u, zodat u alvast weet hoe het product met uw bedrukking eruit komt te zien. Dit is geheel vrijblijvend, u bent niet verplicht vervolgens een bestelling te plaatsen.

Ons assortiment duurzame relatiegeschenken bedrukken

Op onze website vindt u een aparte categorie Duurzaam & eco. De categorie is opgedeeld in zeven subcategorieën, zodat u een duidelijk overzicht hebt en direct naar de producten kunt gaan die u wilt bekijken. U kunt kiezen uit bamboe, pennen & potloden, tassen & rugzakken, houten artikelen, papieren artikelen, solar en overige duurzame relatiegeschenken.

Vragen of advies nodig?

Wij helpen u graag. Heeft u vragen of wilt u graag advies met betrekking tot duurzame relatiegeschenken bedrukken? Neem gerust contact met ons op via de informatie op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.