PERSOONLIJK ADVIES

Onze top producten voor de herfst

We zijn alweer aan het begin van oktober. Dat betekent dat het herfstweer er aan gaat komen. De komende maanden gaan weer wat natter en kouder worden. We zijn erg verwend met een heerlijke zomer en nog een lekkere nazomer, maar daar gaat verandering in komen. Bereidt uw bedrijf en uw relaties daarom goed voor op het herfstweer met onze top producten voor de herfst! Met deze herfstproducten heeft u straks minder last van het veranderlijke weer en de temperatuurwisselingen en komt u de dagen door.

Onze herfstproducten top 5

Om het u de komende maanden wat makkelijker te maken hebben wij een selectie gemaakt van 5 top producten die u weleens kunnen helpen tijdens de herfst. Benieuwd om welke herfstproducten het gaat? Lees dan snel verder!

Paraplu’s – dé musthave tijdens koude regenachtige dagen

Aangezien de herfst vaak slechter weer meeneemt en het vaker gaat regenen is één van onze top producten voor de herfst uiteraard een paraplu. Wanneer u toch naar buiten moet als het regent is een paraplu erg handig. Laat bij De Pennenboer een paraplu bedrukken met een logo of bedrijfsnaam, zo kan uw personeel of andere relaties ook nog eens reclame maken voor het bedrijf!

Poncho’s – van wegwerp tot herbruikbare poncho’s

Hoewel de meeste mensen liever een paraplu pakken, is de poncho ook nog steeds een geliefd product. Een poncho is makkelijk mee te nemen in uw tas of jas, waardoor u altijd goed voorbereidt op pad kunt gaat. Er zijn vele soorten poncho’s verkrijgbaar; van goedkope wegwerp poncho’s tot herbruikbare poncho’s. Wilt u meer uit dit herfstproduct halen? Laat het bijvoorbeeld bedrukken met een logo of bedrijfsnaam op de achterkant van de poncho! Een ideaal product wanneer u bijvoorbeeld vaak aanwezig bent op evenementen of andere gebeurtenissen die buiten plaatsvinden.

Fleecedekens – verwarm jezelf tijdens deze koude en donkere dagen

Eén van de andere herfstproducten welke altijd zeer geliefd is, is een fleecedeken. Wanneer het buiten kouder wordt kunt u in huis uzelf verwarmen met een fleecedeken. De fleecedekens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. Keuze genoeg voor iedereen!

Handschoenen – ideaal tijdens de koude en natte herfst- en wintermaanden

Hanschoenen zijn dé herfstproducten die elk jaar weer terugkomen. Het wordt langzamerhand weer wat kouder, er is weer slechter weer opkomst en dan wilt u wel warme handen hebben als u toch naar buiten moet. Handschoenen aan uw relaties geven kan daarom nooit kwaad en komen altijd van pas! Hiermee zijn het de perfecte herfstproducten. Wilt u deze top producten bestellen en bedrukken voor uw relaties? Kijk dan snel verder op onze website.

Lippenbalsem – voorkom droge lippen bij de temperatuurwisselingen

Nu het weer kouder gaat worden en de koude wind steeds vaker gaat waaien komt er ook meer behoefte aan lippenbalsem. Wat kunt u als bedrijf beter weggeven dan een lippenbalsem bedrukt met uw logo of een eigen tekst? Hiermee geeft u een relatiegeschenk dat in de herfst- en wintermaanden altijd van pas komt. Daarnaast is het ook een makkelijk artikel om weg te geven en om mee te nemen. Een goede reclame voor het bedrijf dus!

Nog meer top producten op Pennenboer.nl!

Naast onze top producten voor de herfst hebben wij van Pennenboer een nog breder assortiment met stuk voor stuk top producten. Zijn deze 5 herfstproducten niet de producten die u zoekt voor uw relaties? Kijk dan gerust verder op de website. Het assortiment van Pennenboer kent vele categorieën en een groot aantal verschillende producten. Met een ruime keuze zal er ongetwijfeld wat voor u en uw relaties tussen zitten. Komt u er even niet uit of weet u echt niet wat u aan uw relaties moet geven? Onze experts helpen u graag verder met het kiezen van het meest geschikte relatiegeschenken. Bij Pennenboer NL profiteert u van een snelle levering, een gratis digitale proefdruk, uitstekende service en dat alles voor een scherpe prijs! Bekijk snel de website of neem contact met ons op!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goed communicatie, prima afgehandeld

Erik Gerrits uit Hoogkarspel

8

Erg tevreden!

Tom uit Roeselare

10

Snelle levering en no nonsens mentaliteit

Christian uit Hoogeveen

7

Top!

Cecil Bergacker uit Tiel

10