PERSOONLIJK ADVIES

Opvallen als ondernemer? Geschenken kunnen daarbij helpen!

Tegenwoordig is de concurrentie op de markt erg hoog. Want niet alleen de winkels in de winkelstraat trekken aan uw klanten, maar ook de talloze winkels online komen steeds meer in aanraking met uw klanten. Hierdoor is de concurrentie alleen maar groter geworden de laatste jaren. Daardoor kan het lastig zijn om op te vallen als ondernemer. Hoe kunt u ook in deze tijd nog uitblinken en in de gedachten blijven van uw klanten? Gebruik hiervoor promotieartikelen of relatiegeschenken! Dankzij een klein geschenk zorgt u er niet alleen voor dat u de relatie met de betreffende klant versterkt, maar ook dat je als bedrijf in de gedachten blijft van de klant. Elke keer wanneer het geschenk weer naar voren komt of gebruikt wordt, ziet de klant uw bedrukking weer voorbij komen. Welke geschenken kunt u bijvoorbeeld laten bedrukken die ook veel gebruikt kunnen worden? In dit blog geven wij enkele voorbeelden, lees dus snel verder!

Pennen en notitieboekjes bedrukken

Tegenwoordig werken we veel achter de computer en wordt er weinig opgeschreven. Toch worden er veel pennen en notitieboekjes gebruikt om even snel wat op te schrijven om te onthouden. Daarnaast kan een notitieboekje ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een boodschappenlijstje. Daarom kunt u als bedrijf zeker pennen bedrukken of notitieboekjes bedrukken, daarmee heeft u een geschenk dat goed gebruikt kan worden door uw klanten. Laat u de pennen of notitieboekjes bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo? Dan zien de ontvangers bij elk gebruik uw bedrijf weer voorbijkomen. Hierdoor blijft u voor een langere tijd in de gedachten zitten van uw klanten en kan de kans op een nieuwe aankoop of afname weer toenemen.

Diverse soorten tassen bedrukken

Naast pennen en notitieboekjes wordt er ook veel gebruik gemaakt van verschillende tassen. Denk bijvoorbeeld aan boodschappen doen, op vakantie gaan, een dagje weg en ga zo maar door, voor elke gelegenheid wordt er wel een tas gebruikt. Laat daarom bij De Pennenboer katoenen tassen bedrukken of laat boodschappentassen bedrukken of bekijk ons volledige aanbod tassen op onze website. Door een tas te bedrukken biedt u niet alleen een geschenk waarmee de klant uw bedrijf onthoudt, maar geeft u ook een geschenk waarmee de ontvanger gratis reclame voor uw bedrijf kan maken. Gaat de bedrukte tas bijvoorbeeld mee tijdens het winkelen? Dan kunnen veel mensen in de drukke winkelstraat de bedrukking van uw bedrijf zien. Hiermee kunt u uw naamsbekendheid ook vergroten.

Eindeloos veel mogelijkheden bij De Pennenboer

Naast pennen, notitieboekjes en tassen biedt De Pennenboer een nog ruimer assortiment geschenken aan. Hierdoor valt er voor elk bedrijf en elke doelgroep een geschikt geschenk te vinden waarmee u als ondernemer kan opvallen. Vindt u het lastig om een geschikt geschenk te vinden? Of heeft u een geschenk gevonden, maar weet u niet wat u op het geschenk moet bedrukken? Dan kunnen de specialisten van De Pennenboer met u meedenken en helpen zij u graag verder. Samen met de specialisten kunt u een mooi geschenk creëren voor uw klanten, relaties en personeel. Daarmee versterkt u de relatie, maar kan er ook reclame voor u gemaakt worden en uw naamsbekendheid daardoor vergroten. Wilt u opvallen als ondernemer? Dan kan De Pennenboer u helpen met het bedrukken van verschillende relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima contact en uitvoering

Jasper Meere uit Hengelo

8

Prima service

Marjolanda Degrande uit Sint- Andries

8

Top!

Berrith uit Made

10

Persoonlijk en proactief geholpen

Liesbeth uit Hengelo

10