PERSOONLIJK ADVIES

Promotionele artikelen bedrukken

Ieder bedrijf gebruikt relatiegeschenken en promotionele artikelen. Vaak kiest men voor standaard promotionele artikelen. Denk dan aan een pen, aansteker, pet, strandbal of een leuke paraplu. Maar u kunt er ook voor kiezen om onderscheidend te zijn met het cadeau dat u geeft. Het is dan ook slim om een mooi relatiegeschenk te geven. Een relatiegeschenk waar men van kan genieten en welke men graag gebruikt. Het is belangrijk om een geschenk te geven wat bij de gever en bij de ontvanger past. De ideale match is het beste geschenk. Het moet het evenement, de verkoop, de relatie of een ander doel ondersteunen.

Relatiegeschenken met de juiste match

Het is belangrijk om het doel duidelijk voor ogen te hebben voor de promotionele geschenken. Is het om weg te geven om onder de aandacht te blijven? Of zijn het promotionele artikelen die belangrijk zijn om een verkoop in te leiden? Door voor de juiste elementen in het geschenk te kiezen is het mogelijk om een goede match te maken. Wij helpen u hier natuurlijk graag bij. Deel met ons het doel van de campagne en het geschenk plus wie de klant is. We kunnen dan verschillende voorstellen doen voor een mooi relatiegeschenk.

Kwaliteit en vakmanschap

Wij vinden de kwaliteit van onze producten van groot belang. We begrijpen dat u altijd wat goeds weg wilt geven. Het relatiegeschenk of de promotionele artikelen dienen de kernwaarden van uw bedrijf uit te dragen. Het moet aansluiten bij de wensen van uw doelgroep en daarnaast ook bij het budget wat u voor ogen heeft. We begrijpen dit maar al te goed. We hebben al vele jaren ervaring.

Enkele voorbeelden van promotionele artikelen

Er zijn volop mogelijkheden om voor een mooi relatiegeschenk te kiezen. Zo kan het een lekker snoepje zijn of een doosje met snoepjes. Het is mogelijk om ze te voorzien van uw logo. Het is een leuke actie en kan erg passend zijn. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de bedrukte pennen. Het is gebleken dat ze het meest effectieve promotieartikel zijn om te geven. De klant blijft ermee schrijven en ze blijven met uw bedrijf geconfronteerd worden. Uw logo of slogan kan hier perfect op gedrukt worden. Ook mokken worden steeds vaker weggegeven. Uw klanten drinken er dan een heerlijke kop thee of koffie uit en zien steeds weer uw logo. Wat meer hightech cadeaus zijn de USB-sticks en de powerbanken. Ze zijn nog steeds zeer geliefd. Het is uiteraard wel belangrijk om het logo en/of de bedrijfsnaam er mooi op te plaatsen.   

Kies voor snelheid en een eerlijke prijs

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in ons advies en bij onze relatiegeschenken. Graag helpen we u om het juiste promotieartikel in te zetten en te gebruiken. Een actie kan soms last-minute bedacht kan worden. We zetten dan ook alle zeilen bij om het product op tijd gereed te hebben. Natuurlijk met een passende tekst, logo of andere invulling. In combinatie met onze eerlijke prijzen heeft u dan een geweldig relatiegeschenk. De promotie van uw bedrijf zal daarmee zeker slagen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.