PERSOONLIJK ADVIES

Snoepgoed bedrukken en uitdelen

Snoepgoed bedrukken en uitdelen is een ideale manier om het contact met uw relaties te starten of te onderhouden. Wie houdt er immers niet van snoep? Denk daarbij niet alleen aan alleen aan zoete snoepjes, maar bijvoorbeeld ook aan chocola. De soorten snoep en manieren van snoepgoed bedrukken zijn heel veelzijdig bij De PennenBoer, er is dus altijd wel een soort snoep en een methode van bedrukken die past bij uw bedrijf en uw budget.

Met filters keuze verduidelijken

In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van alle soorten snoepgoed om te bedrukken in ons assortiment. Met behulp van filters kunt u uw wensen aangeven en daarmee de keuze verkleinen, tot u een aantal snoepgoedartikelen overhoudt waar uw wensen in samen komen. Kies een bepaalde kleur, een minimale afname of uit welk materiaal de verpakking van het snoepgoed bestaat. Wilt u kunststof, metaal, papier, glas of…? De keuze is aan u.

Kies uw favoriete soort snoep

En niet onbelangrijk: bij snoepgoed bedrukken kunt u uiteraard uw favoriete soort snoep kiezen. Of de favoriet van uw doelgroep, want door snoep te bedrukken en uit te delen creëert u een positief gevoel bij de ontvanger. Doordat ze snoepgoed van u ontvangen, zullen ze sneller geneigd zijn een aankoop te doen. Ook zullen ze door bedrukt snoepgoed de naam van uw bedrijf beter onthouden. Kies bijvoorbeeld voor chocolade, drop, kauwgom, koekjes, lolly’s of pepermunt. En snoeppotten kunt u laten vullen met colaflesjes, Franse mix, fruit toffee, gemengde drop, harlekijn mix drop, kaneelkussens, metallic zuurtjes, muntdrop, pepermunt, Wilhelmina pepermunt, winegums of zomermix.

Snoepgoed bedrukken

Snoepgoed bedrukken kan op meerdere manieren. Bij glazen potten komt er een sticker op de deksel en/of op de pot die full colour bedrukt kan worden. Bij sommige snoepsoorten wordt de verpakking bedrukt met een foliedruk. Kunststof potjes, zoals mint-potjes, worden met een tampondruk bedrukt. Bij de snoepgoed artikelen staat aangegeven op welke manier de bedrukking plaatsvindt en hoeveel kleuren u kunt kiezen. Wilt u hulp bij het uitzoeken van het soort snoep of bij de keuze van de bedrukking? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers via de chat op onze website of via deze gegevens.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.