PERSOONLIJK ADVIES

Tassen bedrukken: bruikbaar en leuk geschenk!

Als bedrijf kunt u door middel van relatiegeschenken en promotieartikelen veel mensen bereiken. Uiteraard moet u hiervoor wel producten kiezen die goed en vaak te gebruiken zijn, maar ook op drukke plekken voor kunnen komen. Daarom laten veel bedrijven tassen bedrukken en worden deze uitgedeeld aan klanten, relaties en werknemers. Doordat de tassen onder andere gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven, maar ook voor vakanties en dergelijke zijn er veel mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk dat er veel mensen bereikt worden met de bedrukte tassen. Daardoor wordt uw naamsbekendheid groter en kunnen veel mensen kennis maken met uw  bedrijf. Wilt u hier als bedrijf ook van profiteren? Tassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp kan u zeker helpen.  

Diverse tassen bedrukken voor verschillende momenten

Wanneer u tassen wilt laten bedrukken, dan heeft u veel keuzes. Want er is natuurlijk niet één tas, maar er zijn verschillende soorten tassen beschikbaar die u kunt laten bedrukken. Hierdoor moet u voor uzelf nagaan welke tassen uw klanten, relaties en werknemers gebruiken. Dan kunt u deze tassen bedrukken en uitdelen, hierdoor wordt het effect van de bedrukte tassen alleen maar groter. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van katoenen tassen en papieren tassen. Deze tassen kunnen bijvoorbeeld goed gebruikt worden door winkels, op een beurs of als mooie tas voor een relatiegeschenk. Wilt u een mooi relatiegeschenk laten bedrukken voor uw klanten, werknemers of relaties? Dan kunt u onder andere een strandtas, koeltas of sporttas laten bedrukken. Ongeacht de keuze deze tassen zullen goed opvallen dankzij een bedrukking. Daarnaast kunnen deze tassen ook op drukke locaties gebruikt worden. Hierdoor kan uw naamsbekendheid een grote boost krijgen. Kiest u ervoor om tassen te bedrukken? Kies dan de juiste tas voor de situatie en laat de tassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp.

Relaties, klanten en werknemers tevreden en uw naamsbekendheid vergroten

Dankzij het bedrukken en uitdelen van diverse tassen heeft u een mooi relatiegeschenk of promotieartikel voor diverse momenten. Door deze uit te delen aan uw klanten, relaties en werknemers heeft u een mooi geschenk voor hen. Wanneer zij deze bedrukte tassen ook goed kunnen gebruiken, dan zal het effect het grootst zijn. Wilt u tassen laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u veel keuze, daarnaast leveren wij een hoogwaardige bedrukking. Daarbij leveren wij altijd een gratis digitale proefdruk, daarbij kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog aanpassingen doorgeven. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste bedrukking. Tassen bedrukken? De Pennenboer helpt u graag, bekijk ons assortiment en bestel online!

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

SUPER

Yvonne uit Helmond

9

Supersnelle levering en fijn contact klantenservice

Mike uit Roosendaal

10

Snelle service & top kwaliteit!

Zoë uit Leiden

8

lang wachten maar blij met resultaat!

Natascha de Bruijn uit koewacht

8