PERSOONLIJK ADVIES

Top 5 zomergeschenken

Er zijn enorm veel soorten relatiegeschenken en promotieartikelen die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Wilt u nou een geschenk weggeven die gericht is op de zomer en hier ook uitstekend bij past? Blijf dan verder lezen.

In deze blog hebben we speciaal voor u een top 5 van zomergeschenken samengesteld die perfect zijn voor deze tijd van het jaar. De geschenken variëren enorm en zo kunt u een passend artikel vinden voor uw bedrijf. U kunt de zomergeschenken weggeven aan klanten en relaties, maar u kunt het ook ter promotie van uw bedrijf vergeven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bedrukte geschenken die u uitdeelt op festivals of andere evenementen. Het is belangrijk om goed in beeld te hebben wat uw doelgroep is en welk geschenk hier bij past. Weet u niet wat u kunt geven? Lees dan snel verder voor meer inspiratie!

#1 Zonnebrillen

Ze blijven nog altijd populair en dat is ook niet voor niets. Een zonnebril wordt gedragen om de ogen te beschermen tegen de zon, maar ook als fashionitem. Door de zonnebrillen te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam kan iedereen zien waar deze vandaan komt. Op deze manier kunt u ook eenvoudig promotie maken voor uw bedrijf.

#2 Strandballen

Dit is ook een typisch zomergeschenk die veel in deze tijd van het jaar wordt gebruikt. Er kan heerlijk mee gespeeld worden op het strand, het zwembad of gewoon in de tuin. Strandballen kunt u ook laten bedrukken met een eigen opdruk, om deze zo helemaal naar de huisstijl van het bedrijf te creëren. Dit is ook een super leuk geschenk voor de jongere doelgroep of voor een doelgroep met kinderen. 

#3 Waaiers

Niets is fijner dan een heerlijk koel briesje in de warme zomermaanden. Met een waaier kunt u vooral het gezicht wat afkoelen met het warme weer. Een waaier is dan ook een perfect zomergeschenk, zowel voor relaties en klanten als een promotieartikel voor het creëren van een grotere naamsbekendheid.   

#4 Koeltassen

Een functioneel geschenk is altijd goed om weg te geven aan klanten en relaties. Met een koeltas kunnen ze in de zomer dan eenvoudig gekoeld eten en drinken meenemen als ze bijvoorbeeld een dagje naar het strand, zwembad of de dierentuin gaan. Het bedrukken van een koeltas is ideaal om zo ook nog eens de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.  

#5 Compleet zomerpakket

U kunt ook kiezen voor een compleet zomerpakket als geschenk aan klanten en relaties. Dit is perfect om de zomer en de vakantie mee in te luiden. In de zomerpakketten zitten verschillende zomergeschenken die uitstekend bij het warme weer passen. Van zomerse voedselpakketten tot zomerpakketten met diverse strandartikelen en meer. 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.