PERSOONLIJK ADVIES

Tote bags bedrukken met uw logo? Bij De PennenBoer!

Een tote bag met úw logo: die bestelt u eenvoudig bij De PennenBoer. In onze webshop vindt u diverse kwaliteiten: van eenvoudige promotasjes tot gemiddelde kwaliteit tot de luxere varianten. Een tote bag bedrukken met uw logo is een fantastisch reclamemiddel. Ook kunt u deze bedrukte tote bags gebruiken om producten in te verpakken of als gevulde goodiebag uit te delen. Bekijk snel alle mogelijkheden in onze webshop!

Tote bags bedrukken | Soorten tassen

In de webshop van De PennenBoer vindt u een uitgebreid assortiment tote bags om te bedrukken. De tote bags zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten: lichte kwaliteit (tot 135 gr/m2), middelzware kwaliteit (vanaf 135 gr/m2) en zware kwaliteit (vanaf 250 gr/m2). U kunt deze kwaliteiten selecteren in de filtering links op de pagina katoenen tassen bedrukken. We hebben de tote bags in heel veel kleuren beschikbaar, u kunt ongetwijfeld uw favoriete kleur vinden.

Tote bags bedrukken | De favorieten van onze klanten

Dit zijn de meest favoriete tote bags van klanten van De PennenBoer:

  • De meest populaire tas van lichte kwaliteit is de Draagtas katoen 105 grams 38 x 42 cm. U kunt duidelijk merken dat dit een lichtere kwaliteit is, daar staat dan ook een zeer lage prijs tegenover.

  • In de categorie middelzware kwaliteit is de Draagtas katoen 140 grams 38 x 42 cm favoriet. Deze tas is stevig en de absolute topper van de bestelde tote bags in onze webshop. Door de grote afname kunnen wij u deze tas tegen een lage prijs aanbieden.

  • De Shopper canvas 300 grams 48 x 36 x 11 cm is de favoriet van onze klanten als ze een tas van zeer stevige kwaliteit willen laten bedrukken.

Tote bags bedrukken | Hoe bestelt u deze tassen?

U kunt in onze webshop uw favoriete tote bag uitkiezen. Kies de kleur tas die u wilt bestellen en geef aan welke bedrukking u wilt en hoeveel tassen u wilt laten bedrukken. Vervolgens kunt u een tekst of een logo uploaden. Kies daarna voor direct betalen of voor betalen op factuur. U ontvangt altijd eerst van ons een digitale drukproef. Dit is een pdf-bestand, met daarin het bestelde product met de bedrukking op de plaats waar die uiteindelijk ook zal komen. Zo ziet u alvast hoe de tote bag er met de bedrukking uit komt te zien. Wilt u hier iets aan veranderen? Geen probleem. Pas als u tevreden bent met het ontwerp gaan wij de tote bags bedrukken.

Contact over tote bags bedrukken

Heeft u vragen over het bedrukken van de tote bags? Neem gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.