PERSOONLIJK ADVIES

Vrolijke strandballen voor op het strand!

Heerlijk dagje strand in het verschiet? Dan mag een strandbal zéker niet ontbreken. Of u nou jong of oud bent, iedereen kan zich uren vermaken met een strandbal op het strand; ook uw zakenrelatie. Wanneer u een strandbal cadeau geeft, zet u uw relatie in het zonnetje en zorgt u voor extra plezier op het strand. Maar strandballen zijn niet alleen leuk voor op het strand. Ook voor in het zwembad, in het park of tijdens festivals kun je plezier beleven met een strandbal.

Strandballen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de strandballen te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Ook kunt u ervoor kiezen om de strandballen te laten voorzien van een originele tekst, waardoor u extra op zult vallen. De strandballen met bedrukking zullen veel mensen zien, waardoor uw naam bij velen terecht zal komen! Bij De Pennenboer kunt u het gehele aanbod strandballen online en vrijblijvend bekijken. In het assortiment van de Pennenboer vindt u diverse strandballen waarbij de één net wat anders is dan de ander. De strandbal met twee kleuren is natuurlijk de meest herkenbare op het strand en dus en topper. Maar u kunt ook kiezen voor een leuke gekleurde strandbal voor een speciale boodschap. De emoticon strandbal doet het goed bij jongeren. U vindt altijd wel een geschikte strandbal voor uw doelgroep. Bent u op zoek naar een ander leuk zomerartikel? Bij de Pennenboer vind je ook hiervoor een passend geschenk.

Verras uw zakenrelatie met een strandbal

Er is niets meer dat zomer uitstraalt dan een originele strandbal. Wilt u uw zakenrelatie verrassen met een bedrukte strandbal? Bestel deze dan bij de Pennenboer! Ons assortiment strandballen is zeer divers. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over strandballen bedrukken? Neem gerust contact met ons op en onze experts zullen u verder helpen.

Tags: strandballen

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.