PERSOONLIJK ADVIES

Welke mondkapjes moet u aanschaffen voor uw bedrijf?

Het duurt niet lang meer voordat mondkapjes verplicht worden in winkels. Het dringende advies van het RIVM luidt nu al om niet-medische mondkapjes te dragen. Het gebruik van mondkapjes is een preventiemiddel tegen de verspreiding van het coronavirus. U wilt uzelf en anderen toch ook beschermen tegen dit virus? Dan kunnen we maar beter wennen aan het feit dat er een mondkapjesplicht komt. In het openbaar vervoer was een mondkapjesplicht al ingevoerd sinds 1 juni 2020. Binnenkort zal dit in alle openbare ruimtes volgen. De mondkapjesplicht is een aanvulling op de 1,5 meter afstand regel. Als iedereen een mondkapje draagt, levert dit een beperking op de verspreiding van het virus. Voor veel ondernemers is een mondkapjesplicht even omschakelen. Welke mondkapjes moet u namelijk aanschaffen? Hoe gebruik ik deze mondkapjes? En welke soorten zijn er?

Herbruikbare mondkapjes met bedrukking

Het advies luidt om een niet-medisch mondkapje te dragen. Om duidelijkheid te creëren leggen we kort het verschil uit tussen een medisch en niet-medisch mondkapje. Een medisch mondkapje herkennen we aan de blauwe kleur die bedoeld is voor eenmalig gebruik. Een niet-medisch mondkapje is bestemd voor hergebruik en is beschikbaar in verschillende designs en stoffen. U kunt het mondkapje meerdere malen gebruiken door deze regelmatig een half uur te wassen in 60 graden Celsius. Schaf voor uw bedrijf herbruikbare mondkapjes aan voor al uw personeel.

U kunt zelf bepalen hoe uw mondkapje eruit komt te zien, wees niet bang maar bedenk een trendy en opvallend design. Herbruikbare mondkapjes zijn beschikbaar in tal van kleuren, prints, stoffen en gepersonaliseerde bedrukkingen. Effen mondkapjes zijn er in elke kleur die u zich maar kunt bedenken. Bekende prints zijn bloemen, dieren, fruit, strepen of stippen. Natuurlijk zijn er nog veel meer prints beschikbaar. De stof die u het best beschermt tegen virussen is katoen in combinatie met chiffon. Deze stof beschermt u 80 tot 99 procent tegen virusdeeltjes.

Een echte aanrader voor uw bedrijf zijn herbruikbare mondkapjes met bedrukking. De mondkapjes van het personeel zijn goed in zicht voor de klanten. Maak hier gebruik van door uw eigen logo of slogan te bedrukken op de mondkapjes. Klanten herkennen het personeel snel én u zorgt voor een branding van uw merk. Bovendien zorgt u voor eenheid binnen uw bedrijf, veel verschillende mondkapjes kan een chaotisch effect veroorzaken. Maak een mondkapje met uw logo in de juiste bedrijfskleuren en een eventuele print!

Wees voorbereid op de verplichting

De mondkapjesplicht in openbare ruimtes zit er aan te komen en dit betekent dat al uw personeel mondkapjes dient te dragen. Herbruikbare mondkapjes van katoen en chiffon beschermen u het beste tegen het coronavirus. Er zijn verschillende kleuren, patronen en bedrukkingen verkrijgbaar. Mondkapjes met uw eigen logo zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk personeel herkent, branding en eenheid binnen uw bedrijf. Wees creatief en ontwerp uw trendy mondkapje met bedrukking!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Besteld en netjes per mail bericht terug. Snel geleverd, goede service!

Cbs de Waterlelie

8

Dankjewel voor de snelle service! Een vriendelijk team dat creatief meedenkt. Fijn!

Lindy

10

Goed contact met de klant, mooi product.

A E Boll

9

Zeer snelle levering, proefdruk mogelijk & zeer vriendelijk te woord gestaan.

Maarten Hoornsman

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.