PERSOONLIJK ADVIES

We noteren wat af! Uw klanten ook?

Versterk uw merk met een notitieblok. De laatste to do list, boodschappenlijst, samenvattingen en punten zullen niet voorbij geschoten zijn. Een onmisbaar product in het bedrijfsleven. Altijd kunnen terugvallen op wat er genoteerd staat is voor vele gebruikers een must. Speel hierop in met onze unique selling point van dit populaire notitieblok. Organiseer het werk en het leven op orde met dit artikel.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Het biedt de duidelijke overzicht en inzicht om puntsgewijs voor de gebruiker, om gestructureerd zijn de to do lijsten af te gaan. Bent u een grote onderwijsinstelling? Dan biedt dit de perfecte uitkomst voor uw toekomstige studenten. Hier zullen studenten deelnemen aan colleges waar alle leerzame bruikbare informatie samengevat wordt. Kies dan vooral het grootste formaat A4, dit biedt veel meer schrijfruimte voor iedere schrijver(ster), notulist en student. Voer uw eigen huisstijl door in het verspreiden van deze notitieblokjes, maar ook zelfklevende memo’s. Uiteenlopende mogelijkheden bieden wij u graag aan, zodat uw opmaat gemaakte drukwerk in vloeiende lijn doorloopt.

Veelbelovend drukken

Wilt u groots full colour gecentreerd uw logo bedrukt op het notitieblok hebben? Gezamenlijk kunnen wij dit altijd met u afstemmen. Voor ons klinkt dit al veel belovend, zo ook voor u?

Wij hebben veel in huis. Wij kunnen op grafisch gebied u vele mogelijkheden aanbieden. Een volledig full colour gelamineerde dikke hardcover, met voorop vertonend op de hardcover een prachtige foto. Het binnenwerk van het schrijfblok met het logo plaatsend boven, gecentreerd of onderaan op iedere pagina identieke bedrukking op iedere schrijfbladzijde. Zelfs de aantal gewenste schrijfvellen kunt u bepalen met onze populaire wire-o schrijfblok. Dat is toch fantastisch!

Tot in de details kunt u alles bepalen met onze notitieblokken, spiraalblokken en zelfklevende memo’s.

Heeft u uw wensen al een op een rijtje gezet? Deel het vooral met ons!

We noteren wat af! Uw klanten ook?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10